ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενισχυμένος στο "Παγκρήτιο"

Ενισχυμένος στο "Παγκρήτιο"
INTIME SPORTS

Στην διάθεση του Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο" θα είναι οι Ντάτο Κρικβέλια και Γιώργος Γκαλίτσιος καθώς έφτασε η μπλε κάρτα του πρώτου ενώ ολοκληρώθηκε και τυπικά την Δευτέρα ο δανεισμός του δεύτερου από τον Ολυμπιακό.

Οι "κυανέρυθροι" μετά την εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο την Καβάλα, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς όπου ο Έλληνας τεχνικός θα έχει δύο προσθήκες.

Ο Ντάτο Κρικβέλια επέλεξε τον αριθμό φανέλας 2, ενώ ο Γιώργος Γκαλίτσιος το 13 και είναι πιθανό να κάνουν το ντεμπούτο τους κόντρα στον Εργοτέλη.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, "Απήλιον" όπως συνηθίζεται μετά από αγώνες όσοι αγωνίστηκαν με την Καβάλα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό και επιστρέφει στις προπονήσεις την Τετάρτη, όπου θα αρχίσει και η προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη.

Τέλος δανεικοί στον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Θρασύβουλο παραχωρήθηκαν ο Χρήστος Κοντοχρήστος και ο Βασίλης Σκούρτης, αντίστοιχα. Οι ανακοινώσεις ανέφεραν:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Κοντοχρήστος παραχωρήθηκε στην ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα ως δανεικός για 6 μήνες, ήτοι μέχρι την 30η Ιουνίου 2011".

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Σκούρτης παραχωρήθηκε στην ομάδα του Θρασύβουλου Φυλής ως δανεικός για 6 μήνες, ήτοι μέχρι την 30η Ιουνίου 2011"¨.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ