ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δικαίωση για Πανιώνιο στην "υπόθεση Κούρντι"

Δικαίωση για Πανιώνιο στην "υπόθεση Κούρντι"
Αμίρης Κούρντι INTIME SPORTS

Αρκετά χρήματα αναμένεται να βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά τη δικαίωση στην υπόθεση του Αμίρι Κούρντι.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Πανιώνιος πούλησε τον Αμίρι Κούρντι στην Αλ Αχλί με ένα ποσό που έφτασε τις 500.000€. Ενάμιση χρόνο μετά, η ομάδα της νέας Σμύρνης δεν έχει δει ούτε... σέντσι από αυτά τα χρήματα με αποτέλεσμα να προσφύγει στην FIFA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δικαίωσε τον Πανιώνιο και εκδίκασε στον Ιστορικό το συγκεκριμένο ποσό που αναμένεται να λάβει τις επόμενες ημέρες. Είναι μία τεράστια οικονομική ανάσα που θα δώσει την ευκαιρία στον σύλλογο να τακτοποιήσει κι άλλο τις οφειλές έτσι ώστε να λάβει άδεια την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, κοινοποίησε στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, την απόφαση με την οποία την δικαιώνει απόλυτα στην «υπόθεση Κούρντι» και υποχρεώνει την Αλ Αχλί να καταβάλει τα χρήματα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Η εν λόγω εξέλιξη, αποτελεί μια ακόμα νίκη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, στην προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, αλλά και της επαναφοράς της στην θέση που της αρμόζει, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ