ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Δένει" Μάχο, τάσεις φυγής από Κουμορτζί

"Δένει" Μάχο, τάσεις φυγής από Κουμορτζί
INTIME SPORTS

Νέο συμβόλαιο έως το 2014 υπέγραψε με τον Πανιώνιο, ο Γιούργκεν Μάχο ενώ ο Μπενάρντ Κουμορτζί φέρεται να ζήτησε την παραχώρηση του σε ξένο σύλλογο. Αναχώρησε για Αυστρία η αποστολή.

Ο Γιούργκεν Μάχο επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο έως το 2014 καθώς την Πέμπτη πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και επικύρωσε τη συμφωνία που υπήρχε.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Αυστριακού πορτιέρο, ολοκληρωνόταν το 2013 και πλέον επεκτάθηκε για ένα ακόμη χρόνο.

Μάλιστα στο συμβόλαιο του 33χρονου γκολκίπερ με τους "κυανέρυθρους" θα παραμείνει η ρήτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Την ίδια στιγμή αίτημα για να αποχωρήσει από τον "Ιστορικό" φέρεται να υπέβαλε ο Μπενάρντ Κουμορτζί. Ο Γκανέζος μέσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικών και βελγικών ομάδων και ζήτησε την παραχώρηση του.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κουμορτζί, γαλλικός σύλλογος.

Πάντως θα είναι στην αποστολή η οποία αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Αυστρία όπου στο Σχρούνζ, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν έως τις 27 Ιουλίου.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Στρακόσια, Γιόνσον, Πετκάκης, Σιόβας,Κρικβέλια, Τσότσαλιτς, Ομο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης,Κούρντι, Οκόγιε, Σταματής, Κούρος, Βλάχος, Ντούνης, Σμυρλής, Γκέζος, Σκούρτης,Κλης.

Οι Μπάλαμπαν, Κούκετς, Σαλαλί, Ριέρα και Εστογιανόφ θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ