ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν πήγε Ηράκλειο ο Μενδρινός

Δεν πήγε Ηράκλειο ο Μενδρινός

Χωρίς τον Κώστα Μενδρινό θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ο Πανιώνιος, καθώς την ύστατη στιγμή διαπιστώθηκε πως ο 28χρονος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου ενημερώθηκε ο Κώστας Μενδρινός ότι δε θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για το Ηράκλειο.

Ο Έλληνας μέσος συμπεριλαμβανόταν κανονικά στα πλάνα του Νίκου Παντελή, αλλά τελικά δε θα καταφέρει να δώσει το παρών στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τους Κρητικούς.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι το ίδιο και η SUPER BALL! Μην ξεχάσετε το καθιερωμένο ραντεβού, την Κυριακή (18/8) μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός. Σέντρα με μια συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη, που θα συζητηθεί! Παρουσιάζουν οι Π. Βλαχόπουλος και Θ. Καίσαρης.

Ο λόγος είναι πως υπάρχει πρόβλημα με το δελτίο του παίκτη, απόρροια του οποίου είναι να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το εν λόγω περιστατικό όπως ήταν φυσικό ξάφνιασε όλη την ομάδα, ενώ άλλαξε και τα πλάνα του Παντελή, ο οποίος θα δώσει φανέλα βασικού στον Αντρέα Λάσνικ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ