ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αποστόλου ο δεύτερος

Αποστόλου ο δεύτερος

Τη δεύτερη μεταγραφή του έκανε ο Πανιώνιος, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να ανάβει το πράσινο φως για τον Σπύρο Αποστόλου.

Λαβράκια αναζητά ο Πανιώνιος, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά προσπαθεί να στελεχώσει το ρόστερ του με νεαρούς παίκτες. Δεν υπάρχει, άλλωστε, και δικαίωμα επιλογής δεδομένου ότι δεν έχει αδειοδοτηθεί.

Έτσι μετά τον Χρήστο Χολέβα στα "κυανέρυθρα" ντύθηκε άλλος ένας ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Σπύρο Αποστόλου, ο οποίος είχε δοκιμαστεί το Σάββατο στο φιλικό με την Ένωση Ερμιονίδας. Ο 22χρονος είναι κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του αμυντικού μέσου όσο και αυτή του αριστερού μπακ. Στη Ζάκυνθο κάλυπτε το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τέλος, η είδηση έγινε γνωστή μέσω του ατζέντη του παίκτη, Ισαάκ Κανακίδη, ο οποίος έγραψε στο Facebook: "Εύχομαι καλή και μεγάλη καριέρα Σπύρο γιατί το αξίζεις! Το βήμα της ομάδας της Ζακύνθου ήταν μόνο η αρχή τόσο για εσένα όσο και για τα άλλα παιδιά!!!! Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα της Ζακύνθου και όλο το νησί για την δυνατότητα που προσέφερε στα νέα παιδιά, να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Είμαι σίγουρος πως έπεται συνέχεια…".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ