ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανανέωσε ο Κουλουχέρης

Ανανέωσε ο Κουλουχέρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Κουλουχέρη μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Ανακοινώθηκαν οι προσθήκες των Παναγιωτούδη και Τόσκα

Κάτοικος Νέας Σμύρνης μέχρι τον Ιούνιο του 2014 θα παραμείνει ο Ευθύμης Κουλουχέρης, καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του από την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Ευθύμη Κουλουχέρη μέχρι τον Ιούνιο του 2014".

Εκτός από την ανανέωση του συμβολαίου του Κουλουχέρη η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε και την απόκτηση των Παναγιωτούδη και Τόσκα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Κώστα Παναγιωτούδη, Δημήτρη Τόσκα.

Ο Κώστας Παναγιωτούδης αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες από τον ΠΑΟΚ. Θα αγωνίζεται με το νούμερο "94".

Ο Δημήτρης Τόσκας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 3 χρόνια, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Θα αγωνίζεται με το νούμερο "33".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ