ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αισιοδοξία για Κιρκβέλια

Αισιοδοξία για Κιρκβέλια
INTIME SPORTS

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανιωνίου,αναφορικά με την υπόθεση του Γεωργιανού,Ντάτο Κιρκβέλια και μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο.

Οι ενδείξεις είναι με το μέρος του "Ιστορικού" για το ότι ο 31χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί μόνο σε μία ομάδα την σεζόν, την Ανζί ως δανεικός από την Ρουμπίν Καζάν.

Και όλα αυτά γιατί φαίνεται ότι σε παιχνίδι της τελευταίας με τη Ντιναμό Μόσχας δεν ήταν δηλωμένος στην 18αδα.

Παρόλα αυτά και την αισιοδοξία που υπάρχει, οι "κυανέρυθροι" αναμένουν μέσα στο επόμενο διήμερο την απάντηση σχετικά με το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών του ποδοσφαιριστή από τη ρωσική ομοσπονδία πριν ο ποδοσφαιριστής τεθεί στην διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Κύκλοι της "κυανέρυθρης ΠΑΕ" δήλωναν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα καιπως ο ποδοσφαιριστής θατεθείστη διάθεση του Τάκη Λεμονή αυτή την εβδομάδα.

Στα αγωνιστικά, ο επόμενος αγώνας του Πανιωνίου, αυτός με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, θα διεξαχθεί Σάββατο και έτσι το προπονητικό πρόγραμμα των κυανερύθρων τροποποιήθηκε ανάλογα. Ο Τάκης Λεμονής έδωσε τη σημερινή ημέρα ρεπό (αντί της Τρίτης που είθισται συνήθως) και περιμένει άπαντες πλην των διεθνών, την Τρίτη το πρωί στο "Απήλιον".

Στο αγωνιστικό μέρος, επιστρέφει ο Σιόβας αλλά θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Λάτκα, Κοντοές και Κουμορτζί.

Το πρόγραμμα προπονήσεων γι αυτή τη εβδομάδα έχει ως εξής: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 11 πρωί "Απήλιον" - Παρασκευή 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ