ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αγωνία για την ενίσχυση

Αγωνία για την ενίσχυση
INTIME SPORTS

Με αγωνία αναμένουν στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο τις κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.Σε εξετάσεις ο Μάχο, αισιοδοξία για τις προσφυγές.

Η ενίσχυση του Πανιωνίου βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο και στο "κυανέρυθρο" στρατόπεδο αναμένουν με αγωνία τις κινήσεις προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί πιο δυνατή ενόψει της νέας σεζόν.

Οι περιπτώσεις των Αλεξάντερ Σίμιτς και Εμάνουελ Περόνε είναι στο προσκήνιο ενώ πλέον στην λίστα είναι και ένας παλιός γνώριμος.

Ο λόγος για τον Μανώλη Σκούφαλη ο οποίος είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε αυτή την περίπτωση είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην "πλατεία".

Όσον αφορά στον Σίμιτς προέκυψε διαφορά στο οικονομικό και μένει να φανεί αν θα ξεπεραστεί ενώ για τον Περόνε, πρέπει να μείνει ελεύθερος από την Ανόρθωση για να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Στα αγωνιστικά, την Δευτέρα, οι παίκτες προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα και πλέον έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή τους στην Ελλάδα, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Ο Γιούργκεν Μάχο, δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα, ενώ θα παραμείνει στην πατρίδα του προκειμένου να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό και θα επιστρέψει στη χώρα μας στις αρχές Αυγούστου.



Πρόβλημα έχει προκύψει με το φιλικό της Τετάρτης με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Αν η ομάδα της Βουλγαρίας δεν μπορέσει τελικά να συμμετάσχει στο φιλικό, τότε θα αναζητηθεί άλλος αντίπαλος, προκειμένου να μην μείνουν χωρίς αγώνα οι "κυανέρυθροι".



Οσον αφορά τον Δημήτρη Πετκάκη, υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει ασβέστωμα στον αχίλλειο τένοντα. Θα ακολουθήσει θεραπεία με ειδικό λέιζερ, προκειμένου να το ξεπεράσει.



Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στην Αθήνα, προπονήθηκαν κανονικά στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, λόγω μίας αδιαθεσίας, δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης, κάτι που αναμένεται να κάνει αύριο Τρίτη.

Τέλος αισιοδοξία επικρατεί για τις υποθέσεις των Μπάλαμπαν και Κούκετς, οι προσφυγές των οποίων εκδικάστηκαν την Δευτέρα.

Για τον πρώτο οι "κυανέρυθροι" με παραστατικά τραπέζης θεωρούν ότι απέδειξαν ότι δεν του οφείλονται χρήματα ενώ για τα περί μείωσης προσωπικότητας με τον αποκλεισμό του από την προετοιμασία, έγινε αναφορά στα εργομετρικά, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν εκείνα που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Όσον αφορά στον Κούκετς έγινε λόγος για προσπάθεια των δύο πλευρών για συμβιβασμό κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέχρι την ανακοίνωση της απόφασης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ