ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένα μάτσο ηλίθιοι

Ένα μάτσο ηλίθιοι
INTIME SPORTS

Σε συνέντευξή του σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για τα φαινόμενα ρατσισμού προς τον Σισέ, ενώ το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως επιστρέφει στη Βραζιλία.

Με δηλώσεις του στην "Globoesporte.com", ο Βραζιλιάνος μέσος είπε για όσα έγιναν στο "Καραϊσκάκης": " Δεν ήταν η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ελλάδα. Έχει ξαναγίνει πολλές φορές.

Όταν συνέβη σε μένα δεν έδωσα μεγάλη αξία. Δεν πρόκειται να ακούσω ένα μάτσο ηλίθιους. Τους αγνοώ.

Αλλά ο Σισέ είναι πιο πολύ στοχοποιημένος και με την ένταση του ντέρμπι ήταν ακόμα περισσότερο. Αυτοί οι ανόητοι το ξεκίνησαν αυτό κάνοντας ήχους μαϊμούς όταν ακουμπούσε την μπάλα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν πρόκειται μόνο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που το κάνουν αυτό. Πρόσφατα το ίδιο συνέβη και με την Ξάνθη. Υπάρχουν αρκετές καμπάνιες κατά του ρατσισμού εδώ αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Κανείς δεν τιμωρείται".

Στη συνέχεια μίλησε και για τα επεισόδια: " Τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά. Κάποιοι φίλαθλοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το παιχνίδι και προσπάθησαν να μας χτυπήσουν στην έξοδο για τα αποδυτήρια. Κάποιοι παίκτες δέχτηκαν επίθεση και ανταπέδωσαν. Τράβηξα έναν συμπαίκτη μου στα αποδυτήρια και δόξα τω Θεώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ