ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Θα υπάρχει διαρκής βελτίωση"

Ζιλμπέρτο: "Θα υπάρχει διαρκής βελτίωση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Σιλφόλντε και εξήγησε γιατί οι παίκτες δεν παίζουν όπως θα μπορέσουν στη συνέχεια της σεζόν.

Η άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Ολλανδία συνδυάστηκε με το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού, στο οποίο νίκησε 2-0 τη Σιλφόλντε. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ μίλησε με τους δημοσιογράφους μετά το ματς και σχολίασε την απόδοση των παικτών του Τριφυλλιού.

ΤΕΧΕΛΕΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Ο Βραζιλιάνος εξήγησε γιατί δεν είναι ανταγωνιστικοί αυτή την εποχή και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του, εστιάζοντας και στην ενσωμάτωση των νεοαποκτηθέντων.

"Είναι μόλις το δεύτερο τεστ και είναι πολύ νωρίς. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει διαρκώς βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Οι πρώτες 10 μέρες της προετοιμασίας, είναι πάντα και οι πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές. Διότι επιστρέφεις από διακοπές, το κορμί σου έχει ηρεμήσει και λειτουργεί διαφορετικά και είναι λογικό τις πρώτες μέρες να είμαι πάρα πολύ “σφικτός”. Δεν μπορείς καλά-καλά να περπατήσεις, όχι να τρέξεις. Είχαμε καλή εικόνα και θέλαμε να βάλουμε στην ομάδα και τους νέους παίκτες" σχολίασε ο Ζιλμπέρτο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ