ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ζήτησε 15.000.000 ευρώ για Ζαρντίμ η Σπόρτινγκ

Ζήτησε 15.000.000 ευρώ για Ζαρντίμ η Σπόρτινγκ

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φέρεται να έχει συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μονακό. Αγκάθι στις διαπραγματεύσεις η ρήτρα ύψους 15.000.000 ευρώ που φέρεται να έχει βάλει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι θεωρούν δεδομένο πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μονακό αποτελώντας προσωπική επιλογή του Ρώσου ιδιοκτήτη των Μονεγάσκων Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με την Μονακό με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν τα 4.000.000 ευρώ.

Αγκάθι για την ώρα αποτελούν οι υπέρογκες απαιτήσεις τον "λιονταριών". Η Σπόρτινγκ έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του 39χρονου προπονητή ύψους 15.000.000 ευρώ.

Η ομάδα του πριγκιπάτου αξιώνει το συγκεκριμένο ποσό με την Μονακό να πληρώνει σχεδόν τα μισά. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η ομάδα της Λισαβόνας ήδη έχει καταλήξει στον διάδοχο του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πρόκειται για τον 36χρονο Μάρκο Σίλβα της Εστορίλ, ο οποίος ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ