ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζήτησε αλλαγή ώρας στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ζήτησε αλλαγή ώρας στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή προς την Super League ζήτησε αλλαγή στην ώρα έναρξης του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε, με επιστολή του προς την Σούπερ Λίγκα, την αλλαγή ώρας έναρξης του ματς της Κυριακής στα Γιάννινα επικαλούμενος τις κακές καιρικές συνθήκες και τον φόβο της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών λόγω του γηπέδου αλλά δεν πήρε καμία απάντηση από την διοργανώτρια αρχή.

Οι πράσινοι γνωρίζουν πολύ καλά από τις συνθήκες που επικρατούν στα Ιωάννινα και έχουν αναγκαστεί να παίξουν σε γήπεδο παγοδρόμιο κόντρα στον ΠΑΣ στο πρόσφατο παρελθόν και σίγουρα δεν θέλουν να επαναληφθεί κάτι ανάλογο και την Κυριακή.

Για αυτό και προέβησαν σε αυτή την κίνηση θέλοντας να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού αλλά η διοργανώτρια αρχή δεν προέβη σε αλλαγή της ώρας ικανοποιώντας το αίτημα του τριφυλλιού.

Το απόγευμα της Παρασκευής (2/1) η Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε τους πράσινους ότι το αίτημα τους δεν γίνεται αποδεκτό και μεταξύ άλλων η εξήγηση της διοργανώτριας αρχής ανέφερε:

«Κατόπιν επικοινωνίας και ενημέρωσής μας από την εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, σας ενημερώνουμε ότι η εν λόγω εταιρία μας διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ