ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζήτησαν ανταλλαγή οπαδών οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Ζήτησαν ανταλλαγή οπαδών οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ ζήτησαν από την Αστυνομία να επιτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών στα παιχνίδια που θα δώσουν μεταξύ τους στα play off.

Αυτό που αποδείχτηκε περίτρανα το Σάββατο ήταν ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ διατηρούν μία πολύ καλή σχέση και δείχνουν τη διάθεση να συνεργαστούν για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας όπου οι οπαδοί των δύο ομάδων συνυπήρξαν στο "Σπύρος Λούης" χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, οι δύο ΠΑΕ αποφάσισαν να αρχίσουν τη συζήτηση για την παραχώρηση εισιτήριων στο φιλοξενούμενο στα παιχνίδια που θα δώσουν μεταξύ τους στη διάρκεια των play off.

Το πρωί της Δευτέρας διεξήχθη η καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο ματς της επόμενης Κυριακής στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων κατέθεσαν κοινό αίτημα για την παρουσία 300 οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θύρα 6.

Το αντίστοιχο αίτημα θα κατατεθεί για το παιχνίδι της Τούμπας την τελευταία αγωνιστική των play off, αναφορικά με τη μετάβαση 300 οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ζήτησαν ανταλλαγή οπαδών οι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πλέον, αναμένεται η απάντηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, η οποία έως τώρα έχει εμφανιστεί αρνητική σε παρόμοια αιτήματα στο πρόσφατο παρελθόν. Όσο για το ματς του δευτέρου γύρου, θα αποφασίσει η αντίστοιχη Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, εκκρεμεί η απόφαση για την ποινή που θα επιβληθεί στον ΠΑΟΚ μετά τα επεισόδια που έγιναν στο δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη 16/4.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ