ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Στο τέλος υποφέραμε"

Ζέκα: "Στο τέλος υποφέραμε"
Ζέκα INTIME SPORTS

Ο Ζέκα στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε πως στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός υπέφερε.

" Το γεγονός ότι επιτέλους κερδίσαμε εντός έδρας είναι καλό. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο δεν μπήκαμε τόσο καλά. Δείξαμε όμως περισσότερη ψυχή από την ΑΕΚ, η οποία μαςπίεσε στο β' ημίχρονο και είναι αλήθεια ότι στο τέλος, υποφέραμε λίγο.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν νικηφόρο και συνεχίζουμε…", είπε αρχικά ο άσος των πράσινων και συνέχισε λέγοντας για τις αποδοκιμασίες του κόσμου:

" Η αλήθεια είναι ότι οι φίλαθλοι εκνευρίστηκαν στο τέλος με την ομάδα και το καταλαβαίνω, γιατί αφήσαμε την ΑΕΚ να μας πιέσει. Δεν είμαστε ικανοί να πάρουμε την κατοχή της μπάλας.

Φάνηκε και κάποια κούραση στο τέλος. Αυτό που έπρεπε ήταν να κρατήσουμε την μπάλα πιο πολύ".

Κουίνσι: "Νίκη για να σταθούμε στα πόδια μας"

Από την πλευρά του ο Κουίνσι Οβουσού, τόνισε: "Ψάχναμε μία νίκη που θα μας κάνει να σταθούμε πιο καλά στα πόδια μας. Το πιο σημαντικό στον αγώνα είναι ότι νικήσαμε.

Από εδώ και πέρα πρέπει να κρατήσουμε τη νοοτροπία του νικητή, να βελτιώσουμε την εικόνα μας, ώστε να ανέβουμε στη βαθμολογία όπου έχουμε μείνει πολύ πίσω".

Τοτσέ: "Έτσι μου αρέσει να παίζω"

Ο χρυσός σκόρερ των πράσινων, Χοσέ Τοτσέ, δήλωσε από την πλευρά του: "Αυτός είναι ο τρόπος που παίζω. Δεν έχω αλλάξει κάτι. Είμαι ένας παίκτης που μάχεται σε κάθε αγώνα. Ένας παίκτης που θέλει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Άλλες φορές μπαίνουν τα γκολ, άλλες όχι".

Για την ασίστ του Λάζαρου: "Ήταν μία πολύ καλή σέντρα. Ο Λάζαρος είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Διάβασα τη σκέψη του και βεβαίως με τύχη ήρθε αυτό το γκολ και κρίμα που δεν πετύχαμε ένα δεύτερο".

Καρνέζης: "Αξίζαμε τη νίκη"

Από την πλευρά του ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για τους πράσινους, δήλωσε: "Ήταν μία δίκαιη νίκη. Παίξαμε πολύ καλά. Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε.

Για την οπισθοχώρηση της ομάδας: "Το πρώτο ήταν ένα από τα καλύτερα ημίχρονα μας. Η ομάδα οπισθοχώρησε άνευ λόγου. Αυτό προσπαθούμε να διορθώσουμε όπως και τα νεκρά διαστήματα".

Για την απόκρουσή του στο τέλος: "Δεν είναι θέμα τι έκανα εγώ. Μετράει η συνολική προσπάθεια. Αξίζαμε τη νίκη".

Για την Λάτσιο: "Θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι και πιστεύουμε ότι μπορούμε να φύγουμε με ένα θετικό παιχνίδι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε σήμερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ