ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη"

Ζέκα: "Να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να κάνουν το παν για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Κάρλος Ζέκα.

Είναι γεγονός ότι το κλίμα ήταν βαρύ στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, ωστόσο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την PSV η ψυχολογία των Κυπελλούχων βελτιώθηκε εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στη Nova για το ντέρμπι των "αιωνίων" και τόνισε ότι οι παίκτες του Τριφυλλιού θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ως αρχηγός της ομάδας καταλαβαίνεις καλύτερα από τον καθένα ότι δεν είναι καλή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό ειδικά μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Πως το βιώνουν οι παίκτες και πως μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση;

"Είναι λογικό, η κατάσταση δεν είναι καλή. Ευελπιστώ σε μια γρήγορη αλλαγή, να αλλάξουμε άμεσα την εικόνα και για εμάς τους ίδιους αλλά και για τους φιλάθλους μας, διότι αυτή η εικόνα δεν μας αντιπροσωπεύει. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά".

Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις, μίλησαν οι παίκτες μεταξύ τους, ο προπονητής, ο πρόεδρος. Τι δεν πηγαίνει καλά μέχρι τώρα;

"Αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε νίκες και δεν παίζουμε όπως συνήθως. Ξέρουμε τι πρέπει να αλλάξουμε, ποια ήταν τα λάθη μας, βλέπουμε την κατάσταση και τόσο εμείς οι παίκτες μιλώντας μεταξύ μας αλλά και με τους προπονητές ο στόχος μας είναι να αλλάξουμε την υπάρχουσα κατάσταση".

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

Στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν παίζει ρόλο η κατάσταση ούτε η βαθμολογική θέση των ομάδων. Αυτά που παίζουν ρόλο είναι η καρδιά, η ψυχή, το πάθος. Τι περιμένει στο ντέρμπι;

"Κάθε ντέρμπι έχει την δική του ιστορία και δεν εξαρτάται το αποτέλεσμα από την κατάσταση των ομάδων. Η αλήθεια είναι παίζουμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να έχουμε ψυχολογία, κίνητρο και νομίζω ότι αυτό το ντέρμπι είναι σημαντικό για κάθε παίκτη που θα συμμετάσχει. Πιστεύω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα είναι το έναυσμα για να αλλάξουμε την εικόνα μας".

Που μπορεί να κριθεί το ματς;

"Δεν θα έλεγα ότι για εμάς και τον Ολυμπιακό η κούραση αποτελεί θέμα, διότι είναι ένας αγώνας όπου όλοι θέλουν να συμμετέχουν. Αποτελεί από μόνος του αυτός ο αγώνας ένα σημαντικό κίνητρο. Άρα θα κοιτάξουμε όλοι οι παίκτες να δώσουμε το μάξιμουμ".

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε σημειώσει έναν θρίαμβο. Μπορεί να τον επαναλάβει;

"Πέρυσι ήταν πέρυσι. Αυτός ήταν ένας αγώνας που πέρασε, ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές όμως δεν σκεπτόμαστε το περσινό 3-0. Ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα, πάμε βεβαίως για τη νίκη, θα είμαστε προσγειωμένοι και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι έγινε πέρυσι. Αυτό που κοιτάμε είναι τι θα κάνουμε φέτος".

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού;

"Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι προβληματισμένοι, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε το παν για να αλλάξουμε τα πράγματα, δείχνοντας τι είμαστε ικανοί να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο. Το θέμα δεν είναι τι θα πούμε, αλλά τι θα κάνουμε και νομίζω ότι με μια νίκη θα δείξουμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει αλλάξει και μπορεί να κάνει το καλύτερο τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τον ίδιο τον σύλλογο".

Παίξε το ντέρμπι στον Stoiximan.gr! Με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, μαζι με 0% γκανιοτα στο 1Χ2(μεγαλύτερες παγκοσμίως)!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ