ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Με αυτό το πνεύμα δεν έχουμε να φοβηθούμε"

Ζέκα: "Με αυτό το πνεύμα δεν έχουμε να φοβηθούμε"
INTIME SPORTS

Για το πνεύμα που επέδειξε ο Παναθηναϊκός και ανέτρεψε το αποτέλεσμα κατακτώντας μια σπουδαία νίκη στην Νέα Σμύρνη μίλησε ο Ζέκα. Τι δήλωσε για την νέα χρονιά.

Ήταν και πάλι ένας από τους διακριθέντες παρόλο που μέσα στην εβδομάδα η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη. Ο Ζέκα για μια ακόμα φορά βοήθησε στα μέγιστα στην νίκη ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου.

Μετά την επιτυχία των "πράσινων" στην Νέα Σμύρνη, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μίλησε για το πνεύμα νικητή που έδειξε η ομάδα του αλλά και την νέα χρονιά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

" Δείξαμε πως ήμασταν ανώτεροι από τον Πανιώνιο συνολικά κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, αλλά σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δείξαμε το απαραίτητο πάθος, παλέψαμε για τη νίκη και τελικά καταφέραμε να την πάρουμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

- Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βρεθήκατε νωρίς πίσω στο σκορ. Είναι ένα πρόβλημα που σας απασχολεί;

" Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε καλά και σε αυτόν τον αγώνα. Αλλά το σημαντικό και αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση που είχαμε μετά από αυτό το γκολ που δεχθήκαμε. Δείξαμε πόσο πολύ θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, παλέψαμε σκληρά για να γυρίσουμε την κατάσταση και τα καταφέραμε. Αυτό είναι σπουδαίο. Με αυτό το πνεύμα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι".

- Εμεινε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το 2011. Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον νέο χρόνο;

" Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια διάθεση, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ