ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζεκά: "Εχω στόχο να κερδίσω τίτλους"

Ζεκά: "Εχω στόχο να κερδίσω τίτλους"

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ετοίμασε τις βαλίτσες του ο Ζεκά που έρχεται το βράδυ στην Ελλάδα. Εγκώμια για Φερέιρα αλλά και Φερνάντες. Τι στόχο έχει με την νέα ομάδα και τι είπε για τους οπαδούς της Σετούμπαλ.

Ημέρα συγκίνησης και αποχαιρετισμού για τον Ζεκά που πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση με την Σετούμπαλ και εν συνεχεία μάζεψε τα πράγματα του προκειμένου να έρθει στην Αθήνα τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του την Τρίτη για το νέο βήμα στην καριέρα του υποστήριξε στον πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό "Antena 1", στο ρόλο που έπαιξε η πρώην (πλέον) ομάδα στην αναπάντεχη απογείωση της καριέρας του.

" Είμαι έτοιμος για το άλμα. Ξέρω ότι χρωστάω πολλά στη Βιτόρια. Εάν δεν ήταν η Βιτόρια δεν θα ήμουν σε αυτή τη θέση" τόνισε ο Ζεκά και μνημόνευσε τον προπονητή του στη Σετούμπαλ: "Πάνω απ' όλα, ο Μανουέλ Φερνάντες είναι αυτός ο οποίος με ανακάλυψε και επέμεινε να με πάρει στη Βιτόρια. Του οφείλω τα πάντα".

Εν συνεχεία ο Ζεκά μίλησε για την ανοδική του πορεία, δείχνοντας ο ίδιος να μην έχει συνηδητοποιήσει αυτό που του συνέβη, αναφέροντας: "Είναι ένα όνειρο. Πριν από ένα χρόνο έπαιζα στην Κάζα Πία, στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας και τώρα ίσως παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι ότι επιθυμεί κάθε ποδοσφαιριστής. Ο επόμενος στόχος μου είναι να παίξω στην Εθνική".

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο της παρουσίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα στο "τιμόνι" του "τριφυλλιού", λέγοντας: "Έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα στη Μπενφίκα και στην Πόρτο. Πιστεύω πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ανυπομονώ να προπονηθώ υπό τις οδηγίες του".

"Εχω στόχο να κερδίσω τίτλους"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", μετά από ένα χρόνο στην Σετούμπαλ, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην Αθήνα τα μεσάνυχτα της Τρίτης, και παρόλο που άπαντες στην ομάδα έχουν στραμμένη την προσοχή τους (και με παρουσία στο Οντένσε) στην αναμέτρηση με τους Δανούς, κρίθηκε αναγκαίο να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να έρθει άμεσα ο παίκτης στην Παιανία.

Επομένως, ο Πορτογάλος μέσος θα υποβληθεί την Τετάρτη (27/07) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα είναι εντάξει, την επομένη που θα συμπέσει με την επιστροφή του προεδρεύων αντιπροέδρου Δημήτρη Γόντικα στην Αθήνα μετά το παιχνίδι με την Οντένσε, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή με τις υπογραφές των δύο πλευρών και την παρουσίαση του παίκτη.

Με δηλώσεις του μετά την τελευταία προπόνηση στην "Record", ανέφερε εμφανώς συγκινημένος μετά το αντίο του σε συμπαίκτες και υπαλλήλους του πορτογαλικού συλλόγου.

" Πραγματικά, εκτιμώ την υποστήριξη των οπαδών και τον τρόπο που μου φέρθηκαν. Τους εύχομαι το καλύτερο" δήλωσε αρχικά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.

Μάλιστα, στην τελευταία του ατάκα που αφορούσε σε ερώτηση τους στόχους που θέτει με την νέα του ομάδα, είπε χαρακτηριστικά: " Εχω στόχο να κερδίσω τίτλους".

Ζεκά: "Εχω στόχο να κερδίσω τίτλους"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ