ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Δώσαμε απάντηση"

Ζέκα: "Δώσαμε απάντηση"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος ο Ζέκα από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο παρά τη νέα απώλεια βαθμών. Βιτόλο: "Έγινε φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης".

Οι Ζέκα και Βιτόλο μίλησαν στην κάμερα της nova για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά δήλωσαν:

Ζέκα: "Η ομάδα έπαιξε καλά, έπαιξε καλύτερα από άλλα παιχνίδια. Δώσαμε απάντηση, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Συγκριτικά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από άλλα παιχνίδια.

Είχαμε αυτοπεποίθηση σήμερα, αλλά όταν δεν νικάς έχει άγχος. Σήμερα δείξαμε πως μπορέσαμε να ξεπεράσουμε αυτό το άγχος και πως έχουμε καλή ψυχολογία. Δείξαμε πως έχουμε δύναμη και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι.

Είναι αλήθεια πως είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα. Στόχος μας είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά σήμερα δεν το πετύχαμε. Δείξαμε πως μπορούμε να συνεχίσουμε τη μάχη και αυτό είναι που θα κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα."

Βιτόλο: "Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε κατά 95%. Δεν υπήρξε για εμάς κάποιος... κίνδυνος. Ελέγχαμε και τη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα έγινε φάουλ σε ένα δικό μας παίκτη, ο διαιτητής δεν το έκρινε έτσι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ και να λήξει ο αγώνας ισόπαλος.

Δεν υπάρχει μία κατάσταση αυτοπεποίθησης, γιατί η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που δίνει νίκες. Υπάρχει μία αρνητική δυναμική, είμαστε άσχημα ψυχολογικά, αλλά επειδή είμαστε άνδρες θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Ολοι φταίμε και ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε. Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για τη νίκη και την αλλαγή.

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με σκληρή δουλειά. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Εμείς μπήκαμε σε αυτή την κατάσταση, εμείς θα βγούμε από αυτή. Οποιος μας υποστηρίζει καλά κάνει, όποιος όχι, θα δει ότι θα αλλάξουμε και θα έρθει μαζί μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ