ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Σημαντική η εμπειρία του Εσιέν"

Ζέκα: "Σημαντική η εμπειρία του Εσιέν"
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα ρωτήθηκε από Πορτογάλους δημοσιογράφους για την άφιξη του Μάικλ Εσιέν, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, εστιάζοντας στην εμπειρία του Γκανέζου άσου.

Στην πορτογαλική Record μίλησε ο άσος του Παναθηναϊκού, Ζέκα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν περίμενε να εξασφαλίσει η ομάδα του, τόσο γρήγορα, την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, της επόμενης σεζόν.

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για την έλευση του Μάικλ Εσιέν, τονίζοντας ότι η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ τους "πράσινους", ώστε να πετύχουν τους στόχους της επόμενης σεζόν.

"Ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν πιστεύαμε ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα. Αλλά είμαστε καλά. Σκοράρουμε και είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Τώρα, θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο ματς που απομένουν στα play-offs για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Σε κάποιο σημείο, σκεφτήκαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές. Αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν, θα είμαστε πιο έμπειροι. Με τον Εσιέν; Μιλούν για την έλευσή του. Θα ήταν ο τύπος του έμπειρου ποδοσφαιριστή, που θα μας βοηθούσε. Ελπίζω να επιβεβαιωθεί (η έλευσή του), αλλά πιστεύω στο υπάρχον ρόστερ.", δήλωσε ο Ζέκα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ