ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Δεν πρέπει να επηρεαστούμε"

Ζέκα: "Δεν πρέπει να επηρεαστούμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν υπήρξε καλή απόδοση στην ήττα από την Ξάνθη, αλλά η ατυχία έπαιξε το δικό της ρόλο.

Η ήττα από την Ξάνθη δεν πρέπει να επηρεάσει τον Παναθηναϊκό εν όψει του παιχνιδιού με τη Σταντάρ Λιέγης, υποστήριξε ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος χαφ ανέφερε ότι στο επόμενο παιχνίδι θα "δοθεί μία καλή απάντηση".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

-Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εσάς, φάνηκε να σας έχει επηρεάσει η διακοπή. Χάσατε τον ρυθμό σας;

«Όχι, ήταν δύσκολο γιατί οι συνθήκες την ώρα του αγώνα το έκαναν έτσι. Δεν είχε τόση ζέστη όπως τις άλλες φορές που παίξαμε στις 4μμ. αλλά και πάλι δυσκολευτήκαμε, το γήπεδο στεγνώνει γρήγορα κάνει ζέστη και δυσκολεύεσαι να παίξεις. Η Ξάνθη έκανε δυο φοβερά σουτ προς την εστία μας, πιστεύω πως δεν θα τα κάνουν ξανά σε όλο το πρωτάθλημα αυτά! Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο, εμείς έπρεπε να παίξουμε καλύτερα. Πάντα πρέπει να παίζουμε καλύτερα και στο επόμενο παιχνίδι πιστεύω να δώσουμε μια καλή απάντηση».

-Πιστεύεις πως αυτή η ήττα θα επηρεάσει την ομάδα ψυχολογικά και πνευματικά;

«Είμαστε στην αρχή και δεν μπορούμε να επηρεαστούμε από μια ήττα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε την κορυφή. Είμαστε ακόμα στην αρχή».

-Ακολουθεί το παιχνίδι στη Λιέγη, πως θα είναι ο Παναθηναϊκός σε αυτόν τον «τελικό»;

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θέλουμε τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να έχουμε πιθανότητες στο Europa League».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ