ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπουμάλ

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπουμάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ εγχειρίστηκε στην κλείδα του δεξιού χεριού, ενώ ο Βιγιαφάνιες προπονήθηκε με τους νέους συμπαίκτες του. (VIDEO)

Στην προαναγγελθείσα χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/2) ο Ολιβιέ Μπουμάλ, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η εξάρθρωση στην κλείδα του δεξιού χεριού. Επελέγη αυτός ο πρόσθετος τρόπος αντιμετώπισης, ώστε ο τραυματισμός να αντιμετωπιστεί αρτιότερα, ενω το ιατρικό επιτελείο έμεινε ικανοποιημένο από την έκβαση της εγχείρισης. Ο Μπουμάλ αναμένεται να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού σε χρονικό διάστημα έξι εβδομάδων.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν παρέστη στην προπόνηση της Τρίτης (2/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", σε αντίθεση με τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός εξτρέμ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την πράσινη φόρμα, μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Ο Βιγιαφάνιες παρουσιάστηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ είχε τετ α τετ με τον προπονητή του και ενημερώθηκε για τα πλάνα του.

Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Μαμούτε, Σάντσεθ και Τελάντερ ακολούθησαν ο καθένας το πρόγραμμα του και στη συνέχεια, υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Το πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών περιλάμβανε ζέσταμα, γυμναστήριο και τακτική, ενώ θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (3/2) στις 11:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ