ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπογράφει ο Νάνο, φεύγει ο Καρνέζης

Υπογράφει ο Νάνο, φεύγει ο Καρνέζης
INTIME SPORTS

Την Παρασκευή θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ο Νάνο ενώ την ίδια μέρα θα ολοκληρωθεί και η παραχώρηση του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε.

Μια προσθήκη και μια αποχώρηση από το πράσινο ρόστερ αναμένεται να έχουμε και επίσημα την Παρασκευή (19/7) με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να ολοκληρώνουν την μεταγραφή του Νάνο και εν συνεχεία να αποχαιρετούν τον Καρνέζη.

Ο Ισπανός άσος θα περάσει την Παρασκευή το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, όταν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα τους, θα κληθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ να υπογράψει και να ανακοινωθεί από πλευράς Παναθηναϊκού.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μάλιστα να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα καθώς έχει έρθει φτιαγμένος για να μπει άμεσα στο πρόγραμμα και να γίνει ένα με την ομάδα του Τριφυλλιού.

Ολοκληρώνεται του Καρνέζη

Την Παρασκευή τώρα αναμένεται να τελειώσει και η μεταγραφή του Καρνέζη στην Ουντινέζε με την υπογραφή των τελικών συμβολαίων εκ μέρους των δυο πλευρών. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου της Ιταλίας είχαν κάποια άλλα θέματα να λύσουν με αποτέλεσμα να μην προχωρήσουν την μεταγραφή του γκολκίπερ των πράσινων.

Το θέμα όμως αναμένεται να λήξει την Παρασκευή και ο Καρνέζης να μεταβεί το Σάββατο στην Ιταλία και συγκεκριμένα το Ούντινε για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα ακόμα δεν είναι σίγουρο αν ο 27χρονος πορτιέρο δοθεί δανεικός στην Γρανάδα καθώς υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες να παραμείνει στην Ουντινέζε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ