ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπογράφει ο Πέτριτς, απαντάει ο Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Υπογράφει ο Πέτριτς, απαντάει ο Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στην διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με τον Μλάντεν Πέτριτς ενώ από την πλευρά του ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα δώσει την απάντηση του για την πρόταση ανανέωσης του τριφυλλιού.

Εξελίξεις σε δυο μέτωπα αναμένεται να υπάρξουν στον Παναθηναϊκό στην διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε ή το αργότερο μέχρι και τα μέσα της επόμενης. Και αυτό γιατί δυο θέματα που έχουν να κάνουν με τους Κροάτες Μλάντεν Πέτριτς και Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται να οριστικοποιηθούν.

Ο Πέτριτς έχει ήδη πει το ναι στην πρόταση ανανέωσης του τριφυλλιού για ένα χρόνο ακόμα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές και να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Την ίδια ώρα οι Φύσσας, Βόκολος το προσεχές διάστημα περιμένουν και την απάντηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ στην πρόταση που του έχουν κάνει για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια. Μια πρόταση που αγγίζει τις 400.000 ευρώ το χρόνο.

Παράλληλα εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και σε ότι έχει να κάνει τα ταξίδια του Λεωνίδα Βόκολου καθώς ο τεχνικός διευθυντής έχει προγραμματίσει να βρεθεί στην Βραζιλία για να δει παίκτες που του έχουν προταθεί ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και ένα ταξίδι για μια περαιτέρω συζήτηση με τους εκπροσώπους του Λανγκ.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν την Τρίτη (14/4) το πρωί στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό. Ο Γιάννης Αναστασίου θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται άπαντες και δη οι τραυματίες των προηγούμενων ημερών για να δει κατά πόσο μπορεί να τους υπολογίζει για το παιχνίδι που έρχεται με τον Πανθρακικό.

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών έχει δοθεί για το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" ενώ οι περισσότεροι πράσινοι έχουν επιστρέψει από τη Δευτέρα το βράδυ στην Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ