ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε στην Ντονκάστερ ο Πλεσί

Υπέγραψε στην Ντονκάστερ ο Πλεσί

Το απόγευμα της Παρασκευής η Ντονκάστερ παρουσίασε τον Νταμιέν Πλεσί, ο οποίος θα είναι δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παίκτης της Ντονκάστερ θα είναι μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς ο Νταμιέν Πλεσί που παρουσιάστηκε από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Γάλλος μέσος των "πράσινων" που ουσιαστικά είχε συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες εκτός ότι άφησε μια θέση κενή θα βοηθήσει και οικονομικά το "τριφύλλι" που αν κινηθεί για παίκτη "καλοβλέπει" τον Μιγκέλ Βίτορ της Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα, η Ντονκάστερ θα καλύπτει κάθε εβδομάδα 2.000 λίρες από το συμβόλαιο του Γάλλου άσου (περίπου 2.400 ευρώ), ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα δώσει κι ένα ακόμη μέρος του συμβολαίου του που αφορά κάποια μπόνους.

Πλέον η ελληνική ομάδα, θα γλιτώσει από τα ταμεία της σχεδόν 100.000 ευρώ "καθαρά" από το συμβόλαιο του παίκτη που μαζί με την εφορία φτάνει τις 182.000 ευρώ, ένα ποσό σημαντικό για την οικονομική δυσχέρεια που διανύει το "τριφύλλι".

Υπέγραψε στην Ντονκάστερ ο Πλεσί

Η αγγλική ομάδα εκτός του άσου του Παναθηναϊκού απέκτησε και τους Μαμαντού Μπαγκαγιόκο και τον Χαμπίμπ Μπαμόγκο που είχαν μείνει ελεύθεροι από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Για τον Γάλλο άσο του "τριφυλλιού" μίλησε με κολακευτικά λόγια, ο τεχνικός των Άγγλων, Ντιν Σόντερς υποστηρίζοντας: " Ο Νταμιέν Πλεσί έχει παίξει με την Λίβερπουλ στο Champions League ενώ και οι τρεις παίκτες έχουν καλές συστάσεις. Τους είχα τσεκάρει από τον καιρό που ήμουν στη Νιούκαστλ και μάλιστα είχα πάει στην Γαλλία για να τους δω να αγωνίζονται. Ξαφνιάστηκα όταν έμαθα πως είναι διαθέσιμοι…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ