ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπέγραψε ο Κοτσόλης, καμία ανησυχία για Νάνο

Υπέγραψε ο Κοτσόλης, καμία ανησυχία για Νάνο
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Κοτσόλης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα ταξιδέψει κανονικά σε Ολλανδία και Γαλλία για τα φιλικά των πράσινων. Πετάει κανονικά και ο Νάνο με τους πράσινους να περιμένουν ένα χαρτί για να ανακοινώσουν τον Ισπανό.

Παίκτης του Παναθηναϊκού και πάλι είναι από την Δευτέρα το μεσημέρι ο Στέφανος Κοτσόλης με τον 34χρονο γκολκίπερ να πηγαίνει στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους το οποίο θα έχει διετές διάρκεια.

Ο Κοτσόλης ο οποίος μάλιστα τα είπε και με τον Νίκο Νταμπίζα πριν πέσουν οι υπογραφές το πρωί της Δευτέρας πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις και όταν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα τους θα ανακοινωθεί και επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ αλλά φυσικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας παρά μόνο τυπική είναι η υπόθεση.

Μάλιστα ο Κοτσόλης θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού καθώς την Τρίτη θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα για τα φιλικά σε Ολλανδία και Γαλλία.

Ανακοινώνεται και ο Νάνο

Το ίδιο θα γίνει και με τον Νάνο ο οποίος την Κυριακή άλλωστε έπαιξε το πρώτο του ματς με την πράσινη φανέλα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο Ισπανός επίσης πήγε την Δευτέρα ξανά στα γραφεία, ρυθμίστηκαν κάποιες τελικές λεπτομέρειες και μόλις ο Παναθηναϊκός λάβει και επισήμως το πιστοποιητικό της ελευθέρας του θα ανακοινωθεί ο 29χρονος άσος. Στο πράσινο στρατόπεδο δεν υπάρχει καμία ανησυχία και όπως γράψαμε ήδη ο Νάνο θα ταξιδέψει σε Ολλανδία και Γαλλία και φυσικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής με τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ