ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Υπάρχει πρόταση από Κίνα για Ιμπάρμπο αλλά όχι συμφωνία"

"Υπάρχει πρόταση από Κίνα για Ιμπάρμπο αλλά όχι συμφωνία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, Στέφανο Καποτζούκα, για πρώτη φορά παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόταση από την Κίνα για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, η οποία όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει τους Ιταλούς.

Για πρώτη φορά από τότε που έγινε γνωστό πως ομάδα από την Κίνα και συγκεκριμένα η Ουχάν Ζαλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο υπήρξε επιβεβαίωση και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη.

Ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, Στέφανο Καποτζούκα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ιταλία υποστήριξε ότι ο σύλλογος από τη γειτονική χώρα έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Κίνας αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Άφησε να εννοηθεί όμως πως θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Ο Ιμπάρμπο είναι δανεικός στην Ελλάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει δυσκολίες και δεν ξέρουμε αν μπορεί να τον κρατήσει. Υπάρχει μια προσφορά από την Κίνα που δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία".

Η εξέλιξη αυτή βέβαια ευνοεί το τριφύλλι, καθώς οι πράσινοι και θα γλιτώσουν από έναν ποδοσφαιριστή που δεν βοηθάει και παράλληλα θα εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα. Μην ξεχνάμε ότι το ενοίκιο του παίκτη ήταν στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ ο Κολομβιανός αν έμενε μέχρι το καλοκαίρι, θα έπρεπε να πάρει 800.000 ευρώ. Αν γλιτώσει τα μισά από κάθε περίπτωση τότε μιλάμε για σχεδόν 1 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ