ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μπουμσόνγκ οι προπονήσεις

Χωρίς Μπουμσόνγκ οι προπονήσεις
INTIME SPORTS

Με την αποσία του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ συνεχίστηκε η προετοιμασία των "πράσινων". Ο Γάλλος αμυντικός είχε στομαχικές διαταραχές και απουσίασε πρώι και απόγευμα. Χάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας οι Μαυρίας, Λαγός και Καπίνος.

Σε καμία από τις δύο προπονήσεις της Τρίτης δεν συμμετείχε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος είχε στομαχικές διαταραχές.

Αυξάνονται οι ρυθμοί στην Παιανία λόγω της αναχώρησης της ομάδας για το Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Απουσία για τον έτερο Γάλλο αμυντικό

Μετά την απουσία του Σισέ την Κυριακή ήρθε η σειρά του συμπατριώτη του Μπουμσόνγκ να απουσιάσει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ο Γάλλος αμυντικός είχε στομαχικές διαταραχές και δεν προπονήθηκε.

Η κατάσταση του όμως δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται την Τετάρτη να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Αντίθετα ο Σωτήρης Λεοντίου ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα και πήρε μέρος τόσο στην πρωινή προπόνηση όσο και στην απογευματινή μαζί με τους διεθνείς για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Κάσας ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης εξαιτίας ενός προβλήματος που έχει στο πέλμα και συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί.


Αυξάνονται οι τόνοι ενόψει Αυστρίας

Στη πρωινή προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι με περιορισμούς, χωρίσμενοι κατά περίπτωση σε δύο, τρείς και τέσσερις ομάδες.

Την ίδια ώρα οι διεθνείς που ενσωματώθηκαν την Δευτέρα είχαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο των συμπαικτών τους μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δύο πρωινές προπονήσεις πριν την αναχώρηση

Το απόγευμα, οι διεθνείς συν τον Λεοντίου επιδόθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα 2Χ2, 3Χ3 και 4Χ4 ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν και την Τετάρτη διπλή προπόνηση ενώ την Πέμπτη υπάρχει μια το πρωί, ενώ μια θα γίνει και τη Παρασκευή το πρωί πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Αυστρία και το Κιτσμπούελ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Χάνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας οι Μαυρίας, Λαγός και Καπίνος

Μια σημαντική και συνάμα "στενάχωρή" είδηση προήλθε για τρεις "μικρούς" του Παναθηναϊκού, αφού ειδοποιήθηκαν οι Τάσος Λαγός, Χάρης Μαυρίας και Στέφανος Καπίνος πως κλήθηκαν στην Εθνική Νέων για τη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σαφώς και άξια η κλήση αλλά από την αλλοι γνωρίζουν πως δεν θα πάνε στο Κιτσμπούελ της Αυστρίας εκεί που θα αξιολογούνταν από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το αν θα μπορέσουν να υπολογιζονται στα πλάνα του την νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ