ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Λούτσο, επιβράβευση στον Αναστασόπουλο

Χωρίς Λούτσο, επιβράβευση στον Αναστασόπουλο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει όπως όλα δείχνουν στην διάθεση του τον Λουτσιάνο Φιγκερόα για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ την ίδια ώρα έχει ανεβάσει το τελευταίο διάστημα στην πρώτη ομάδα τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο επιβραβεύοντας τον για την παρουσία του στις προπονήσεις και τα ματς των Νέων του Παναθηναϊκού.

Με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα να μένει εκτός προπόνησης και την Πέμπτη και ουσιαστικά να τίθεται νοκ άουτ από την μάχη της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός μπορεί να μην θέλει να μείνει εκτός αναμέτρησης αλλά το γεγονός ότι δεν έχει πάρει μέρος στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα τον αφήσει εκτός μάχης.

Σε αντίθεση δεν αποκλείεται να δούμε σίγουρα στην 20άδα, ίσως και στην 18άδα, τον νεαρό Βαγγέλη Αναστασόπουλο ο οποίος επιβραβεύεται από τον Γιάννη Αναστασίου για την παρουσία του στις προπονήσεις και τα παιχνίδια των Νέων του Τριφυλλιού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετέχει όλη αυτή την εβδομάδα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενώ το ίδιο έγινε και σε κάποιες της περασμένης.

Ο Αναστασόπουλος θα προπονηθεί και την Παρασκευή με την πρώτη ομάδα και εν συνεχεία ο Αναστασίου θα ανακοινώσει την αποστολή του Τριφυλλιού. Αν δεν είναι μέσα στους εκλεκτούς του 40χρονου τεχνικού θα αγωνιστεί με τους Νέους την Κυριακή.

Σε ότι αφορά την προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα πλην του Φιγκερόα ακολούθησε και ο Μπαϊράμι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ