ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Λέτο, θα περιμένει Κουίνσι

Χωρίς Λέτο, θα περιμένει Κουίνσι
INTIME SPORTS

Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και δεν θα παίξει στην Λειβαδιά. Λιγοστές ελπίδες για τον Κουίνσι τον οποίο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ο Φερέιρα.

Ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Σεμπάστιαν Λέτο μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Λειβαδιάς.

Αντίθετα ο Κουίνσι Οβόσου ο οποίος επίσης γυμνάστηκε μόνος του δούλεψε σε πιο δυνατούς ρυθμούς και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα περιμένει να δει και την Παρασκευή την κατάσταση του για να δει αν θα τον συμπεριλάβει η όχι στην αποστολή.

Ο Γκανέζος στη προπόνηση της Πέμπτης έκανε ένα έξτρα πρόγραμμα με σπριντ και ασκήσεις και από τη στιγμή που και η μαγνητική στην οποία είχε υποβληθεί είναι καθαρή ο 65χρονος τεχνικός θέλει να δει πως θα είναι και την Παρασκευή για να αποφασίσει αν θα τον πάρει μαζί του στη Λειβαδιά ή όχι.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Πέμπτης και ο Ρούντολφ γυμνάστηκε μόνος του ενώ ο Μπουμσόνγκ έκανε θεραπεία με τους δυο ποδοσφαιριστές όμως να είναι γνωστό εδώ και καιρό πως δεν θα έδιναν το παρών στην αναμέτρηση της Λειβαδιάς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Στο τελευταίο κομμάτι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μάλιστα έδειξε και κάποιες από τις σκέψεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Οι οποίες όμως ήταν διαφορετικές από αυτές που έδειξε την Τετάρτη.

Χαρακτηριστικά στο δίτερμα στο μισό γήπεδο ο 65χρονος τεχνικός έβαλε τριάδα στα χαφ με τους Κατσουράνη, Σιμάο και Βιτόλο ενώ μπροστά τους είχε τον Κλέιτον αριστερά, τον Ζέκα δεξιά και τον Τοτσέ στην κορυφή.

Σε ένα τέτοιο σχήμα η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιάρμιρ και Σπυρόπουλο με τον Μαρίνο να διεκδικεί την θέση του Βύντρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ