ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς κόσμο και στη Νέα Σμύρνη

Χωρίς κόσμο και στη Νέα Σμύρνη
INTIME SPORTS

Μετά την Τούμπα και το "Κλεάνθης Βικελίδης" η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών της και στην Νέα Σμύρνη.

Χωρίς τον δωδέκατο παίκτη του θα παραταχθεί σε ένα ακόμα εκτόε έδρας παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, αφού μετά το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το "τριφύλλι" δεν θα έχει τους οπαδούς του, ούτε στην Νέα Σμύρνη.

Παρόλο που οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είχαν παραδώσει μαθήματα εξέδρας στην Ξάνθη όπου πήραν εισιτήρια και δεν έγινε το παραμικρό, οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα σε μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση θα είναι μόνοι τους.

Έτσι, μετά το Περιστέρι, την Τούμπα και το "Κλέανθης Βικελίδης" και στην Νέα Σμύρνη οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν την βοήθεια της εξέδρας και των χιλιάδων οπαδών τους.

Από τη σύσκεψη που είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" δεν είχαν ζητήσει εισιτήρια από τους "κυανέρυθρους" οι οποίοι βέβαια παρουσιάζονταν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος φέρεται διατεθειμένη να μην διαθέσει εισιτήρια έξω από το γήπεδο όπως έκανε τις προηγούμενες φορές για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, προκειμένου να προλάβει πιθανή παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ