ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Βαρδινογιάννη-Παλαιμάχων

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Βαρδινογιάννη-Παλαιμάχων
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε μετά από δυόμιση ώρες η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την αντιπροσωπεία των Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού χωρίς όμως να υπάρξει... φως στο τούνελ.

Χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα που να δίνει ελπίδες για αισιόδοξα μηνύματα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με το Δ.Σ. των παλαίμαχων του Παναθηναϊκού.

Η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τους Βασίλη Κωνσταντίνου, Γιάννη Βονόρτα, Νίκο Τζουνάκο, Μίμη Δομάζο, Αντώνη Αντωνιάδη συν τους Άριστείδη Καμαρά και Γιώργο Κωνσταντίνου συνομίλησαν για περίπου 2,5 ώρες με τον μεγαλομέτοχο και αντάλλαξαν απόψεις για την απέλπιδα προσπάθεια σωτηρίας της ΠΑΕ.

Οι πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν από το ραντεβού, αναφέρουν πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατέστησε σαφές ότι ο τρόπος που κινείται ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν επιτρέπει περιθώρια σύγκλισης, καθώς προβάλλει διαρκώς νέες απαιτήσεις που δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθούν.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας παρέδωσαν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη το έγγραφο με τις θέσεις του Βγενόπουλου αναφορικά με τη Διπλή Ανάπλαση και εκθέτοντας την δική του άποψη γύρω από το θέμα της ΓΗΠΕΛ. Ο Τζίγγερ άλλωστε θα εκδώσει επίσημη ανακοίνωση στη διάρκεια της ημέρας.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τους είπε: «Εγώ εξακολουθώ να σας δίνω τις μετοχές μου. πάρτε τις και αν βρείτε αγοραστές, έχει καλώς».

Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι του είπαν: "Γιάννη, κατανοούμε ότι είσαι πικραμένος επειδή μερίδα του κόσμου βρίζει εσένα και την οικογένεια σου, όμως πρέπει να το βάλεις στην άκρη. Ο Παναθηναϊκός είναι στο χείλος του γκρεμού και χρειάζεται χρήματα. Ξέχνα ότι σε χωρίζει με τον Ανδρέα. Βάλε χρήματα και σώσε τον Παναθηναϊκό".

Όμως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εμφανίστηκε ανένδοτος και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. "Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε τελειώσει από τον Παναθηναϊκό. Είμαστε παρελθόν. Θα βοηθήσω όσο μπορώ, για να υπάρξει μετάβαση στην επόμενη μέρα, αλλά μέχρι εκεί. Άλλα χρήματα δεν πρόκειται να βάλω, αυτό να το ξεχάσετε" απάντησε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του συνδέσμου παλαιμάχων, τονίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης θα συνεδριάσει το ΔΣ και θα τοποθετηθεί επίσημα για τα αποτελέσματα των επαφών με κάθε μέτοχο ξεχωριστά, ενώ θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας που ανέλαβε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ