ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς εκπλήξεις η δοκιμή του Στραματσόνι

Χωρίς εκπλήξεις η δοκιμή του Στραματσόνι
Στραματσόνι, Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι έδειξε στην προπόνηση της Δευτέρας ότι έχει καταλήξει για τους έντεκα που θα παρατάξει στο παιχνίδι Πανιώνιος - Παναθηναϊκός.

Την ενδεκάδα που παρέταξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού με την Καλλιθέα, δοκίμασε στο πρώτο μέρος του διτέρματος στο μισό γήπεδο, ο Αντρέα Στραματσόνι στην προπόνηση της Δευτέρας (9/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Αυτό που δείχνει ο Ιταλός προπονητής είναι ότι καταλήγει στον Κουτρουμπή ως παρτενέρ του Μολέντο στο κέντρο της άμυνας, απόντος του Τελάντερ, ενώ τουλάχιστον στην πρεμιέρα των play offs, ο Νάνο θα προτιμηθεί έναντι του ανέτοιμου Πράνιτς.

Συγκεκριμένα, ο Στραματσόνι τοποθέτησε τον Στιλ στην εστία, τους Μέστο, Μολέντο, Κουτρουμπή, Νάνο στην τετράδα της άμυνας, τους Ζέκα, Λουντ, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες στη μεσαία γραμμή σε διάταξη ρόμβου και τους Λέτο - Μπέργκ δίδυμο στην επίθεση.

Ο 39χρονος κόουτς δεν έχει μιλήσει ακόμα στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ούτε έχει αναλύσει τακτικά τον αντίπαλο. Αυτό αναμένεται να συμβεί στην προπόνηση της Τρίτης (10/5), όταν θα ανακοινώσει και την αποστολή.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ