ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Χτυπάει" Φυτανίδη ο Παναθηναϊκός

"Χτυπάει" Φυτανίδη ο Παναθηναϊκός
Φυτανίδης INTIME SPORTS

Το όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό και τα κρίσιμα παιχνίδια τον περιμένουν στα πλέι οφ (εφόσον καταφέρει να μπει), όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι "πράσινοι" δεν μπορούν να κάνουν σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε πριν λίγες ημέρες είναι αυτό του Καμίλο Μαγιάδα. Ο 22χρονος Ουρουγουανός που αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός στην Ντανούμπιο, βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του "τριφυλλιού" και δεν αποκλείεται να τον δούμε με τα πράσινα.

Εκτός από τον Μαγιάδα όμως, υπάρχει κι άλλος ένας ποδοσφαιριστής τον οποίον θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους το καλοκαίρι οι "πράσινοι". Ο λόγος για τον Σωκράτη Φυτανίδη, που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του "τριφυλλιού", ενώ τον Ιούνιο μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday", είναι πολύ πιθανόν να γίνει το καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών και ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός να προβάρει τα πράσινα.

Να σημειώσουμε πως ο Φυτανίδης αναμένεται να αποκτηθεί στη θέση του Βελάσκες, ο οποίος δεν δείχνει να έχει μέλλον στην Παιανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ