ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Κόντρα στα κατεστημένα"

Χριστοδουλόπουλος: "Κόντρα στα κατεστημένα"
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβραζε στις δηλώσεις του για τις διαιτησίες που έχει αντιμετωπίσει φέτος ο Παναθηναϊκός με αφορμή την κακή διαιτησία του Κουκουλάκη.

Ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού είδε για ακόμη μια φορά μια κακή διαιτησία να στερεί το δικαίωμα από το Τριφύλλι να επανέλθει στο ματς.

Ο Λάζαρος έκανε λόγο για κατεστημένο το οποίο παρά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι δεν έχει πάψει να λειτουργεί.

"Πριν σας μεταφέρω τις σκέψεις μου θέλω να πω κάτι. Στην ζωή μου ποτέ δεν έχω αποποιηθεί ποτέ τις ευθύνες μου. Για άλλο ένα ματς όπως με τον ΠΑΟΚ φταίμε εμείς οι παίκτες. Δεν γίνεται όμως να παίζουμε συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν γίνεται να μπαίνουμε πίσω στο σκορ με γκολ οφσάιντ. Δεν γίνεται να συμβαίνει μόνο σε εμάς. Δεν γίνεται να μην σε αφήνουν να γυρίσεις και πάλι στο ματς δίνοντας πέναλτι και αποβολή. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ επειδή ήμουν εγώ και πάλι πρωταγωνιστής μας έδωσαν στο τέλος και ενώ όλα είχαν κριθεί ένα πέναλτι το οποίο δεν υπήρχε. Κόντρα στην ΑΕΚ όμως δεν το έδωσαν.

Νομίζω πως από το καλοκαίρι που έγινε το σκάνδαλο δεν έχει αλλάξει τίποτα. Παίζουμε συνέχεια κόντρα σε όλους και όλα. Είμαστε μόνοι μας και κόντρα σε όλα τα κατεστημένα. Μην φορτώνεται τους φίλους του Παναθηναϊκού για όλα τα προβλήματα που συμβαίνουν στην πολιτική. Δεν είναι πρόβατα οι οπαδοί μας. Όσο ζούμε ελπίζουμε. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό πάμε στον ένα βαθμό. Αυτά έχω να πω".

Ζέκα: "Μάχη μέχρι τέλους"

"Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε συνδυασμούς στο παιχνίδι μας. Στα πρώτα 20 λεπτά η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση αλλά εν συνεχεία ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Πριν δεχτούμε τι γκολ είχαμε μια πολύ ωραία φάση με τον Κατσουράνη την οποία όμως δεν άφησε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ να την κάνουμε γκολ. Και το δεύτερο γκολ ξεκίνησε από μια φάση που φαίνεται ότι είναι φάουλ αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτή. Έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι"

Σε ένα σημείο κλειδί ο Παναθηναϊκός έκανε δυο συνεχόμενες ήττες;

"Βεβαίως βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Το να χάνουμε δυο διαδοχικά παιχνίδια δεν είναι καλό. Μέσα στην ομάδα έχουμε την αύρα για να αλλάξουμε την ροή των πραγμάτων και στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να συνεχίσουμε την μάχη μέχρι τέλους".

Με το που βγήκε ο Μαρίνος είχες την οδηγία να παίξεις σαν δεξιός οπισθοφύλακας γιατί φαίνεται να μην έχετε τις σωστές θέσεις;

"Εγώ μόλις είχα αλλάξει θέση. Όμως δεν συμφωνώ ότι δεν είχαμε πάρει τις σωστές θέσεις καθώς εμείς είχαμε την μπάλα στα πόδια μας μας και η θέση που είχα ήταν επιθετική. Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και βρέθηκε μπροστά". ΄

Πόσες πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

"Θεωρώ ότι αν κερδίσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας, ένα δύσκολο ματς, το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε αν παίξουμε με διαφορετικό τρόπο και με περισσότερη δύναμη τα πράγματα θα αλλάξουν. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για ποσοστά όμως τώρα. Ας παίξουμε με τον Ολυμπιακό, να δούμε τι θα γίνει και τότε θα σας πω. Όμως αυτή τη στιγμή βρίσκονται αυτή σε καλύτερη θέση".

Καντέ: "Μόνο λόγια, όχι πράξεις"

" Δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε σε ένα παιχνίδι-τελικό. Σήμερα ήμασταν μόνο λόγια,χωρίς καθόλου πράξεις. Είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς".

Πλέον ακολουθεί το ματς με τον Ολυμπιακό;

"Νομίζω είναι πιο σημαντικό πλέον από ότι ήταν πριν, αλλά και το σημερινό ματς ήταν σαν τελικός. Εάν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι στο τέλος και αυτό το ματς είναι εξίσου σημαντικό.

Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ, να δουλέψουμε και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε την επόμενη βδομάδα. Δεν θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής και συστημάτων, αλλά ψυχής και ψυχολογίας.

Σήμερα δεν τα είχαμε αυτά εμείς, αλλά ελπίζω να τα βρούμε την άλλη βδομάδα. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό διατηρούμε ελπίδες για το Πρωτάθλημα, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και αν δεν κερδίσουμε, ίσως να μην αξίζουμε το Πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ