ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χρειάζεται χρόνο ο Πέτριτς

Χρειάζεται χρόνο ο Πέτριτς
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τον Αχαρναϊκό στο "Γεώργιος Καλαφάτης" σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Μλάντεν Πέτριτς να αγωνίζεται για 60'. Καλή παρουσία για Αποστολόπουλο και Τούντορ.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επανήλθε ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα του Παναθηναϊκού με τον Αχαρναϊκό στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Κροάτης επιθετικός έπαιξε για 60 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Άντριαν Μπαλμπόα. Το παιχνίδι της ομάδας δεν τον βοήθησε να διακριθεί, αφού δεν τροδοφοτήθηκε επαρκώς και παράλληλα η ενδεκάδα δεν είχε χημεία και συνοχή, ώστε να βγάλει συνδυασμούς και αυτοματισμούς.

Πάντως, έδειξε ότι είναι επηρεασμένος από τους τραυματισμούς και την απραξία και φάνηκε ότι χρειάζεται αγωνιστικό χρόνο για να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Το θετικό είναι ότι στα ματς με το Λεβαδειακό και τη Ξάνθη, ο Αναστασίου έχει τη δυνατότητα να του τον δώσει.

Λογικά, ο Πέτριτς θα χρησιμοποιηθεί για ένα διάστημα στο ματς με τους Βοιωτούς στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και θα πάρει θέση στην ενδεκάδα την τελευταία αγωνιστική απέναντι στους "ακρίτες".

Καλή παρουσία είχαν οι νεαροί Κώστας Αποστολόπουλος και Φρανκ Τούντορ, δεδομένου ότι έχουν αρκετό καιρό να αγωνιστούν. Ο πρώτος επέστρεψε από την Παναχαϊκή όπου δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή και το δελτίο του δεύτερου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Για την ιστορία, ο φιλοξενούμενος Αχαρναϊκός επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού, πετυχαίνοντας μία νίκη γοήτρου.

Επαιξαν οι Ταμπάκης, Τούντορ, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Χουχούμης, Λαγός (46’ Αναστασόπουλος), Δώνης, Σπυρόπουλος (46’ Μουζακίτης), Πέτριτς (60’ Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης, Αποστολόπουλος,

Η πρωινή προπόνηση

Στο μεταξύ, το πρωί της Τρίτης γυμνάστηκαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν στο φιλικό με τον Αχαρναϊκό.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Κάρλος Ζέκα, του οποίου το αιμάτωμα στο μηρό υποχώρησε και του επέτρεψε να γυμναστεί σε φουλ ένταση. Αντίθετα, συνεχίστηκαν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς για τον Νίκο Καρέλη και για αυτό το λόγο ακολούθησε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα.

Το ίδιο ίσχυσε για τους Ντίνα, Τριανταφυλλόπουλο και Μπαϊράμι, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της ομάδας. Το ασκησιολόγιο περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ