ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουχούμης: "Μένει πικρή γεύση από την Ευρώπη"

Χουχούμης: "Μένει πικρή γεύση από την Ευρώπη"
Χουχούμης INTIME SPORTS

Ο Διαμαντής Χουχούμης μίλησε για την ισοπαλία με την Εστορίλ και την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, αλλά και για την συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως αφήνει πικρή γεύση, ενώ είπε πως η ομάδα θέλει να επανέλθει στις νίκες στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στον Πανθρακικό.

"Κάναμε καλά παιχνίδια, σίγουρα τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά ήταν ένα καλό μάθημα και θέλουμε του χρόνου να είμαστε καλύτεροι και σε αποτελέσματα, αλλά και σε απόδοση. Μένει μια πικρή γεύση για φέτος, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη", είπε αρχικά και συνέχισε για το πρωτάθλημα:

"Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες μετά την ισοπαλία μας στην Τρίπολη. Ο Πανθρακικός θα έρθει για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά εμείς κοιτάμε μόνο τη νίκη. Το ματς θα κριθεί καθαρά από μας και το αν θα καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μας. Με τη βοήθεια του δωδέκατου παίκτη μας, του κόσμου μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για το αν ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα, ο 20χρονος σχολίασε: "Κοιτάμε κάθε αγωνιστική ξεχωριστά και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ