ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουλτ: "Πρώτα φτιάξαμε την άμυνα, τώρα βελτιώνουμε την επίθεση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκλας Χουλτ μιλώντας στο Sport24.gr έδωσε την απάντηση για την αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς και την παραγωγικότητα των πράσινων στις αναμετρήσεις με Αστέρα και Παναιτωλικό.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε φάσεις και πέτυχε τρία γκολ δείχνοντας ότι βελτιώνει και την επιθετική του παραγωγή.

Ο Νίκλας Χουλτ μετά το τέλος της αναμέτρησης και κατά την αποχώρηση του, με τον Μάρκους Μπεργκ, από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας μίλησε στο Sport24.gr και έδωσε την απάντηση για το γιατί το τριφύλλι παρουσιάζεται βελτιωμένο στα τελευταία παιχνίδια.

Όπως υποστήριξε ο Σουηδός ρόλο παίζει η αυτοπεποίθηση που έχει έρθει μετά τα τελευταία αποτελέσματα, η αλλαγή του συστήματος αλλά και το γεγονός ότι αρχικά οι πράσινοι με τον Ουζουνίδη στον πάγκο δούλεψαν πάνω στο αμυντικό τους πλάνο ενώ τις τελευταίες μέρες βελτιώνουν την επίθεση τους.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χουλτ στο Sport24.gr

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα με το ευρύ 4-0;
"Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Παρά το γεγονός ότι ήμασταν επιθετικοί και να παίξουμε καλά δεν βρήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος όμως μπήκαμε πολύ καλά και μετά που πετύχαμε το 1-0 ήταν πιο εύκολα. Σε τέτοια ματς είναι σημαντικό να σκοράρεις, ανοίγεις την αντίπαλη άμυνα, το ματς άνοιξε και παίξαμε πάρα πολύ καλά".

Τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσατε να βρείτε τους κενούς χώρους ανάμεσα στις γραμμές του Παναιτωλικού;
"Αμύνθηκαν καλά και ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις κόντρα επιθέσεις. Πάντα είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος παίζει με έντεκα παίκτες πίσω από την σέντρα. Αν δεν σκοράρεις, είναι δύσκολο. Άλλα όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ, ανοίχτηκαν και μετά τα πράγματα ήταν εύκολα για εμάς".

Βλέπουμε μια μεγάλη διαφορά στην εικόνα του Παναθηναϊκού στα τελευταία ματς κόντρα σε ΠΑΣ, Αστέρα και Παναιτωλικό, γιατί συμβαίνει αυτό, ο προπονητής σας μίλησε και για την αυτοπεποίθηση που έχει πλέον η ομάδα, είναι μόνο αυτό;
"Η αυτοπεποίθηση ναι σίγουρα παίζει ρόλο. Επίσης τώρα όποτε μας δίνεται η δυνατότητα σκοράρουμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης τώρα όλοι ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καθώς αγωνιζόμαστε με ένα σταθερό σύστημα, το 4-4-2, και κάθε παίκτης έχει καλύτερη σχέση με τον επόμενο παίκτη του. Ξέρουμε πως θέλει την μπάλα, που πρέπει να την πάρει και τι θα κάνει. Οπότε η "σύνδεση" μεταξύ μας είναι καλύτερη".

Οπότε είναι καλύτερο και για σένα που έχεις έναν παίκτη μπροστά σου ως στήριγμα, τον Εμποκού;
"Ναι σίγουρα είναι πιο εύκολο και για μένα όταν έχω μπροστά μου έναν συμπαίκτη μου. Στην αρχή της σεζόν παίζαμε με τρία στόπερ και έπαιζα σε όλη την αριστερή πλευρά. Κάποιες φορές είναι καλό και κάποιες όχι".

Βέβαια με την αλλαγή του συστήματος βλέπουμε και εσένα όμως να είσαι ακόμα πιο επιθετικογενής. Τόσο με τον Αστέρα όσο και κόντρα στον Παναιτωλικό από σένα ξεκίνησαν κάποια γκολ;
"Ναι μου αρέσει. Επίσης στην αρχή, όταν είχε έρθει ο προπονητής, ξεκινήσαμε να φτιάξουμε πρώτα την άμυνα και τώρα δουλεύουμε και στην βελτίωση της επίθεσης και θεωρώ ότι τα πάμε πολύ καλά και θα τα πηγαίνουμε καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ