ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χορηγούς από την Ασία προανήγγειλε ο Πιεμπονγκσάντ

Χορηγούς από την Ασία προανήγγειλε ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ συμμετείχε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Μουσκρόν και υποσχέθηκε χρήματα και χορηγίες. Ίσως να ξαναέρθει άμεσα στην Αθήνα.

Η δράση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στη Μουσκρόν αποτελεί έναν οδηγό για το πως θα ενεργήσει στον Παναθηναϊκό, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου στην "Pan Asia". Σίγουρα, υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές αφού πρόκειται για άλλα ποδοσφαιρικά μεγέθη, αλλά φαίνεται η γενικότερη φιλοσοφία του Ταϊλανδού.

Ο Πιεμπονγκσάντ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (29/5) στη Μουσκρόν και συμμετείχε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο 63χρονος επιχειρηματίας είναι μέλος της διοίκησης και ενημερώθηκε για τα ανοιχτά ζητήματα και την υπέρβαση στον προϋπολογισμό.

Ο Πιεμπονγκσάντ δεσμεύτηκε ότι οι ιδιοκτήτες θα χρηματοδοτήσουν το άνοιγμα και θα εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Επιπλέον, επισήμανε ότι το μάρκετινγκ της Μουσκρόν θα αναπτυχθεί σημαντικά και προανήγγειλε χορηγίες από την Ασία, για τις οποίες έχει επιληφθεί προσωπικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιεμπονγκσάντ δεν έχει αντικαταστήσει τους διοικούντες που βρήκε στη Μουσκρόν, μετά την ανάμειξή του. Αντίθετα, τους διατήρησε όλους στις θέσεις τους, όμως στη συνεδρίαση της Τρίτης (29/5) τόνισε ότι θα αξιολογήσει τη δουλειά όλων από τα αποτελέσματα τους. Έπειτα, θα κρίνει εάν χρειάζονται μεταβολές στο οργανόγραμμα της διοίκησης.

Στο μεταξύ, από το γραφείο της "Empire Asia" στο Λονδίνο, που αποτελεί την έδρα του Πιεμπονγκσάντ στην Ευρώπη, επιβεβαιώνεται ότι ο 63χρονος επιχειρηματίας έχει αναχωρήσει για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο Πιεμπονγκσάντ δεν θα παραμείνει μόνο στο Βέλγιο, αλλά θα επισκεφτεί και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ίσως ταξιδέψει ξανά στην Αθήνα στις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ