ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χίλιεμαρκ: "Το σύνολο έκανε τη διαφορά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ τόνισε στο Sport24.gr ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τον σωστό τρόπο εναντίον της Κέρκυρας και υποστήριξε ότι δεν έχει ειδοποίηση από την Τζένοα.

Η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού λειτούργησε αποτελεσματικά εναντίον της Κέρκυρας και ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ εξήγησε τι συνέβη, σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Σουηδός επιτελικός χαφ μίλησε στο Sport24.gr για την άνετη νίκη του Τριφυλλιού και για τα σημεία που έκαναν τη διαφορά, ενώ αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χίλιεμαρκ στο Sport24.gr:

Ποια εντύπωση σου αφήνει το 4-0 επί της Κέρκυρας;
"Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο πρέπει να παίζουμε. Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κρατήσαμε τη μπάλα. Με αυτό τον τρόπο είχαμε εμείς τον έλεγχο. Ήταν μία καλή μέρα για εμάς και πρέπει να ψάξουμε ανάλογη συνέχεια".

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, είχατε μεγάλη ανάγκη από αυτό το αποτέλεσμα;
"Ναι, έτσι είναι. Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο παιχνίδι. Θέλω να πω ότι κάθε παιχνίδι, κάθε νίκη, έχουν τη σημασία τους. Δείξαμε ομαδικό πνεύμα, δουλέψαμε μαζί και στηριχτήκαμε ο ένας στον άλλο. Είναι στοιχεία που έκαναν τη διαφορά και είναι σημαντικό να τα κρατήσουμε".

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Ποιον στόχο μπορεί να έχει ως το τέλος της σεζόν; "Εδώ που είμαστε, πρέπει κάθε φορά να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε. Στο τέλος της σεζόν, θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει. Σίγουρα, έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες, αλλά πρέπει να τις βγάλουμε στο γήπεδο".

Η διάταξη με τους τρεις κεντρικούς χαφ σε βοήθησε περισσότερο;
"Νομίζω ότι αρκετοί παίκτες είχαμε καλή απόδοση και όταν το σύνολο λειτουργεί καλά, τότε ο καθένας ξεχωρίζει περισσότερο. Αν δεν παίζαμε καλά, το σύστημα δεν θα είχε τόση σημασία. Ήμουν πιο καλός, επειδή η ομάδα δούλεψε πολύ καλά".

Έχεις κάτι νεότερο για το μέλλον σου; Διαβάζουμε στην Ιταλία ότι περιμένεις ειδοποίηση από τον προπονητή της Τζένοα;
"Δεν υπάρχει κανένα νέο που να με αφορά. Οπότε, είμαι 100% συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό. Ανήκω στο ρόστερ της ομάδας, θα δίνω ότι μπορώ σε κάθε ματς και θα παλεύω για τα συμφέροντα της".

Δηλαδή, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πιθανότητες για να γυρίσεις άμεσα στην Τζένοα;
"Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ασχολούμαι με τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και τίποτα άλλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ