ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαρούμενος για την επιστροφή και τη νίκη ο Σάντσεθ

Χαρούμενος για την επιστροφή και τη νίκη ο Σάντσεθ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρχιο Σάντσεθ είχε να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και κόντρα στην Βέροια συνδύασε την επανεμφάνιση του με την κατάκτηση των τριών βαθμών και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος.

Διπλό δώρο για τα γενέθλια του πήρε ο Σέρχιο Σάντσεθ την Κυριακή. Ο Ισπανός αμυντικός έκανε την επανεμφάνιση του μετά τον Ιανουάριο και τον τραυματισμό του στα Γιάννινα και μάλιστα η παρουσία του στο ματς με την Βέροια συνδυάστηκε με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Ισπανός δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τις ευχές για τα γενέθλια του.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου. Τόσο γιατί αγωνίστηκα ξανά στα γενέθλια μου όσο γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά όταν ήμαστε όλοι μαζί είναι πιο εύκολο. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για τα γενέθλια μου".

Η selfie για τα γενέθλια του Σάντσεθ

Λίγη ώρα αργότερα η σύζυγος του Ισπανού άσου, Ελίζαμπεθ, ανέβασε μια selfie από τα γενέθλια του Ισπανού άσου όπου ποζάρουν οι Λέτο, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Νάνο, Ουσέρο (είναι φίλος με τον αμυντικό των πράσινων) και Σάντσεθ μαζί με κάποιες εκ των συντρόφων τους. Μάλιστα η Ελίζαμπεθ ευχήθηκε στον σύζυγο της χρόνια πολλά και ότι καλύτερο.

Photo Credits: Action Images

I'm very happy for my return !!! For come back in my birthday and win the game!!! Difficult game but everyone together is more easy!!! I keep working for complete my recovery!!! Thanks to everyone that write me for my birthday!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) στις

Bonito día!!! 30 añitos ya!!! Y por miles de cumpleaños a tu ladote quiero!!!@sergiosanchez_21

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elisabeth Reyes (@elisabethreyes_) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ