ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάρηκαν μπάλα την Πέμπτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Χάρηκαν μπάλα την Πέμπτη οι παίκτες του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν πολύ μπάλα στην προπόνηση της Πέμπτης καθώς διεξήχθη ένα τουρνουά μεταξύ τριών ομάδων και χάρηκαν με την ψυχή τους.

Πολύ μπάλα περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης για τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι χάρηκαν με την ψυχή τους το μίνι τουρνουά που έγινε ανάμεσα σε τρεις ομάδες μετά το αρχικό ζέσταμα του Τριφυλλιού.

Σε μια προπόνηση που συνοδεύτηκε από την επιστροφή των Τριανταφυλλόπουλου και Μαρινάκη στο πρόγραμμα μετά την άδεια που είχαν οι πράσινοι μετά το ζέσταμα συνέχισαν με ταχύτητες και ασκήσεις ανάπτυξης. Ακολούθησαν παιχνίδια 1 εναντίον 1 και δίτερμα σε τρεις ομάδες εναλλάξ.

Νικητές οι "μπλε"

Οι ομάδες ήταν οι "πράσινοι" με τους: Αναγνωστόπουλο, Σταματάκη, Μπαϊράμι, Κουτρουμπή, Λαγό και Κουσίδη (πράσινοι) 6 οι πράσινοι.

Οι "μπλε" με τους: Καπίνο, Ζέκα, Δώνη, Ρισβάνη, Ντίνα και Χουχούμη και οι (μπλε) 7 νίκες

Οι "πορτοκαλί" με τους Ταμπάκη, Γιαννιτσάνη, Μουζακίτη, Αναστασόπουλο, Μέντες και Σπυρόπουλο.

Στο τουρνουά η ομάδα που κατάφερνε να σκοράρει πρώτη αποχωρούσε από το γήπεδο για να μπει η άλλη και ούτω καθ' εξής.

Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκαν οι "μπλε" που πήραν 7 νίκες, ξεπερνώντας κατά μια τους "πράσινους" που είχαν 6 ενώ οι "πορτοκαλί" έκαναν 4.

Οι Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης και Μπεργκ την ώρα που οι πράσινοι έπαιζαν αυτό το τουρνουά ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δεν πήραν μέρος στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος.

Ατομικά προπονήθηκε ο Αποστολόπουλος ενώ με άδεια απουσίασε ο Καρνέζης.

Εργομετρικά για πέντε

Επίσης το πρωί της Πέμπτης οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Μπεργκ και Μέντες υποβλήθηκαν σε εργομετρικές εξετάσεις από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ