ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χαιρέτησε και τους παίκτες της πρώτης ομάδας ο Ζιλμπέρτο

Χαιρέτησε και τους παίκτες της πρώτης ομάδας ο Ζιλμπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο "Γ. Καλαφάτης" για να αποχαιρετήσει και τους παίκτες της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού καθώς την Τρίτη οι πράσινοι είχαν ρεπό.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και τα στελέχη της ακαδημίας και όσους δουλεύουν στο προπονητικό κέντρο. Ο Βραζιλιάνος όμως δεν είδε τους παίκτες της πρώτης ομάδας καθώς οι πράσινοι είχαν ρεπό μετά από απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Έτσι ο Ζιλμπέρτο έκανε και την Τετάρτη το δρομολόγιο προς το αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού στο Κορωπί και πήγε για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Βραζιλιάνος άσος δεν θέλησε να μαζέψει όλους τους παίκτες και να τους κάνει μια κοινή ομιλία αλλά χαιρέτησε έναν-έναν προσωπικά και του ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να πει αντίο και σε όσους δεν είπε στην επίσκεψη του στην Τρίτη γιατί δεν ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό μην έχοντας τη δυνατότητα να ευχαριστήσει όποιον συνεργάστηκε μαζί του τους τελευταίους επτά μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ