ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ωθείται στην έξοδο του Σαν Πάολο ο Ράφαελ

Ωθείται στην έξοδο του Σαν Πάολο ο Ράφαελ

Οι εξελίξεις με τους τερματοφύλακες στη Νάπολι ευνοούν τα σχέδια του Αντρέα Στραματσόνι για την απόκτηση του Ράφαελ Καμπράλ από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ο Ράφαελ Καμπράλ είναι η πρώτη επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι για την εστία του Παναθηναϊκού, όμως το Sport24.gr έχει εξηγήσει πως έχει η κατάσταση στην Νάπολι με τους τερματοφύλακες.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών στον ιταλικό Τύπο επιβεβαιώνουν το "κομφούζιο" που καλείται να διαχειριστεί ο προπονητής, Μαουρίτσιο Σάρι, με τους Πέπε Ρέινα, Λουίτζι Σέπε και Ράφαελ Καμπράλ. Φυσικά, την απόφαση αναμένει και ο Στραματσόνι, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο με το πορτογαλικό διαβατήριο.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Σέπε, Μάριο Γκιουφρέντι, δήλωσε ότι σέβεται την καριέρα του Πέπε Ρέινα, αλλά ο πελάτης του έχει τα προσόντα για να αγωνιστεί βασικός και εάν αυτό δεν συμβεί στη Νάπολι, τότε τον Ιανουάριο θα συζητήσει με τη διοίκηση για τη διακοπή της συνεργασίας τους.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι "προέχει να αποσαφηνιστεί η ιεραρχία στους τερματοφύλακες, να ξεκαθαριστεί ποιος είναι δεύτερος και ποιος τρίτος. Δεν ξέρουμε αν ο Σέπε ή ο Ράφαελ είναι δεύτερος. Εάν στο επόμενο παιχνίδι δω τον Ράφαελ στον πάγκο, τότε δεν θα ξέρω ποιος είναι ο δεύτερος, πίσω από τον Ρέινα".

Είναι σαφές ότι οι δηλώσεις του μάνατζερ του Σέπε επηρεάζουν και τον Ράφαελ, αφού εάν υποβιβαστεί ακόμα περισσότερο στις επιλογές του Σάρι, ενδεχομένως να ζητήσει να φύγει. Κάτι που επιθυμεί ο Στραματσόνι, ο οποίος έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και καραδοκεί για την ευκαιρία.

Ενισχυτικά στην προσπάθεια του προπονητή του Παναθηναϊκού, λειτουργούν τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Νάπολι για άλλους τερματοφύλακες. Γράφτηκε ο Μάρκο Σπορτιέλο της Αταλάντα και εσχάτως, ο Γερμανός, Κέβιν Τραμπ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Καταλήγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες ο Στραματσόνι θα αξιοποιήσει την παρουσία του στην Ιταλία την περίοδο των Χριστουγέννων, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της Λάτσιου και να συζητήσουν για τον 26χρονο τερματοφύλακα. Άλλωστε, νωρίτερα δεν θα αποφασίσουν την τύχη του...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ