ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βροχή οι προτάσεις

Βροχή οι προτάσεις
Ρετζινάλντο

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για τους Βραζιλιάνους Ράφαελ Μιράντα και Ρετζινάλντο (videos)

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων με σκοπό τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως τα μεταγραφικά έχουν μείνει πίσω.

Καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ έρχονται προτάσεις για ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους πράσινους.

Δυο από τα τελευταία ονόματα που ακούγεται πως έχουν προταθεί είναι αυτά των Ράφαελ Μιράντα και Ρετζινάλντο με καταγωγή από την Βραζιλία.

Ο πρώτος είναι 29 ετών και αγωνίζεται στην Μαριτίμο ως αμυντικός μέσος με πολλές επιθετικές αρετές όμως. Φέτος μετρά 34 συμμετοχές στην Πορτογαλία με 3 γκολ και 2 ασίστ, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Ρετζινάλντο είναι 30 ετών και ανήκει στην Σιένα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλή τεχνική κατάρτιση, αρκετά δυνατό παρά το ύψος του (1.75) και με εκπληκτικό σουτ. Αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός με αρκετή ελευθερία κινήσεων όμως.

Τη φετινή σεζόν ωστόσο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και γι αυτό δόθηκε δανεικός για ένα διάστημα σε σύλλογο της Ιαπωνίας. Και οι δυο μένουν ελεύθεροι οπότε δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν πολλά χρήματα οι πράσινοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ