ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βρέθηκαν στο Αγρίνιο Βόκολος και Φύσσας

Βρέθηκαν στο Αγρίνιο Βόκολος και Φύσσας
INTIME SPORTS

Από κοντά παρακολούθησαν την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων να επιστρέφει από το διήμερο ταξίδι του στο εξωτερικό.

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν την Πέμπτη το απόγευμα οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας. Οι δυο τους ταξίδεψαν για το Αγρίνιο και παρακολούθησαν την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού από τις εξέδρες του γηπέδου των "κίτρινων".

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων επέστρεψε από το ταξίδι που πραγματοποίησε στο εξωτερικό την Τρίτη όπου και παρακολούθησε μεταγραφικό στόχο του τριφυλλιού, πιθανότατα στόπερ.

Ο Βόκολος δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πραγματοποιήσει εκ νέου ταξίδι για να "τσεκάρει" και πάλι παίκτη που έχουν υπό παρακολούθηση στον Παναθηναϊκό ώστε να έχουν ακόμα ασφαλέστερη άποψη.

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο θα πρέπει να πούμε ότι οι πράσινοι ενδιαφέρονται σίγουρα για δυο παίκτες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται. Έναν επιθετικό και έναν στόπερ έχοντας ήδη μια μικρή λίστα αποτελούμενη από 3-4 παίκτες για κάθε περίπτωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ