ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλέπουν Παναιτωλικό οι παίκτες, ανεβάζει την ένταση η διοίκηση

Βλέπουν Παναιτωλικό οι παίκτες, ανεβάζει την ένταση η διοίκηση
INTIME SPORTS

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού είναι οργισμένοι με τη διαιτησία του Καλογερόπουλου αλλά επικεντρώνονται στον Παναιτωλικό, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ σκοπεύει να συνεχίσει τη μάχη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Την προσοχή τους στον Παναιτωλικό καλούνται να στρέψουν η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη.

Ο εκνευρισμός και η ενόχληση για τη διαιτησία του Καλογεροπουλου κυριαρχούν στο Τριφύλλι και οι αποφάσεις του Αθηναίου ρέφερι θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης για πολλές ημέρες στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Ωστόσο, ο χρόνος είναι αμείλικτος και ακολουθεί το ματς για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο προσφέρει μια καλή ευκαιρία ώστε να σφραγιστεί η πρόκριση από τη 2η αγωνιστική.

Το ζητούμενο για τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του είναι να πείσουν τους παίκτες τους να "ξεχάσουν" το ντέρμπι του Πειραιά και να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Οργή για τον Καλογερόπουλο

Τα παράπονα που έχουν στον Παναθηναϊκό για τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο αφορούν τη γενικότερη συμπεριφορά του στον αγωνιστικό χώρο.

Θεωρούν ότι με τις αποφάσεις του έβαζε τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του ενώ προστάτευε την αντίστοιχη του Ολυμπιακού. Για τις ίδιες φάσεις, αποφάσιζε εάν θα τις σφυρίξει με γνώμονα εάν αυτός στον οποίο συνέβαινε η παράβαση ήταν παίκτης των κόκκινων ή των πράσινων...

Όσο για τις υποδείξεις που έκριναν το ματς, οι πράσινοι στέκονται στο χέρι που... είδε ο Καλογεροπουλος στον Πέτριτς στο 94' και ενώ ο Ατζαγκούν ήταν σε θέση βολής στην εξέλιξη της φάσης, αλλά και το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Αυλωνίτη, στο οποίο ο Αφελάι έχει κάνει φάουλ στον Ζέκα και χέρι, για να σφυρίξει ο Αθηναίος ρέφερι το ανάποδο!

Υπάρχουν παράπονα και για την τήρηση των καθυστερήσεων, διότι τα εφτά λεπτά ήταν ελάχιστος χρόνος σε σύγκριση με όσα προηγήθηκαν, ενώ ορισμένοι υποστηρίζουν ότι και το πέναλτι περισσότερο το κερδίζει ο Μήτρογλου παρά το κάνει ο Στιλ.

Να βελτιωθεί αγωνιστικά

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε άδικα στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη, όμως παρουσίασε πάλι την αδυναμία του να δημιουργήσει και να επιτεθεί. Πρακτικά, είχε την ίδια εικόνα με το ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν, κατά τον οποίο έπαιξε παθητικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου και δεν είχε τρόπους να διασπάσει την αμυντική διάταξη του αντιπάλου.

Κόντρα στην Αϊντχόφεν και στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός είχε τη δυνατότητα να παίξει με αντεπιθέσεις, ωστόσο απέναντι στον Παναιτωλικό και την Κυριακή με τον Ατρόμητο στο "Απόστολος Νικολαΐδης", θα υποχρεωθεί από τις συνθήκες των αναμετρήσεων να δημιουργήσει και να αναπτυχθεί.

Άρα, όσο και αν ο Αναστασίου κρατήσει το πάθος, τη διάθεση και τη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, οφείλει να βρει λύσεις για τις αγωνιστικές "αρρυθμίες". Τα προβλήματα δεν έχουν επιλυθεί και εάν το προπονητικό επιτελείο δεν τα λάβει υπόψη, τότε αυτά θα επανέλθουν δριμύτερα!

Ανεβάζει την πολεμική η διοίκηση

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το παιχνίδι αντικατοπτρίζουν το κλίμα που επικρατεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, όμως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι οι αποκαλύψεις που γίνονται μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και η προβολή των ατασθαλιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Για αυτό είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με ανάλογη ένταση την κάλυψη των κακώς κειμένων στο άθλημα και στους πρωταγωνιστές τους, έως ότου επιτύχουν απτά αποτελέσματα για την εξυγίανση του χώρου. Στη διοίκηση γνωρίζουν ότι ο δρόμος που επέλεξαν δεν είναι εύκολος, αλλά θα τον περπατήσουν ως το τέλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ