ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλαχοδήμος: "Ευχαριστούμε και κοιτάμε μπροστά..."

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποστήριξη και το χειροκρότημα στον αγώνα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο παρά την ήττα με 3-2.

Με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την υποστήριξη και το χειροκρότημα ακόμα και στο φινάλε του αγώνα παρά την πικρία από την ήττα 3-2 με ανατροπή από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα playoffs του Europa League.

"Ευχαριστούμε για την υποστήριξη... Κοιτάμε μπροστά", ήταν το μήνυμα του Έλληνα τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Το "τριφύλλι" ξεκινά αύριο (20/8, 21:30) τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τον Πλατανιά στα Χανιά, ενώ λίγες ημέρες μετά έχει και τη ρεβάνς με τους Βάσκους.

Euxaristoume gia tin ypostiriksi... ☘️ Koitame mprosta! #PAOBilbao #Panathinaikos

A post shared by Odisseas Vlachodimos (@vlachod1mos) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ