ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιντεοπροπόνηση στον Παναθηναϊκό!

Βιντεοπροπόνηση στον Παναθηναϊκό!
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν σε βίντεο το πρόσφατο 0-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε παρατηρήσεις και συστάσεις.

Μελέτη του Ατρόμητου περιλάμβανε η προπόνηση της Τρίτης 29/4 στον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε σε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι του δευτέρου γύρου, το οποίο έληξε ισόπαλο 0-0.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σταματούσε ανά τακτά διαστήματα το dvd και προχωρούσε σε παρατηρήσεις και συστάσεις. Ειδικότερα στα χρονικά διαστήματα που κυριαρχούσε ο Ατρόμητος, ο Αναστασίου ανέλυε τα λάθη που είχαν γίνει και έδινε οδηγίες ώστε να μην επαναληφθούν.

Κατά κύριο λόγο, στην επιθετική λειτουργία εστίασε στο πως θα διασπαστεί η πολυπρόσωπη άμυνα του Ατρόμητου και στο ανασταλτικό κομμάτι στάθηκε στον περιορισμό του Ούμπιντες και στη φύλαξη των προωθούμενων χαφ του αντιπάλου.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αρχίζοντας με έκαναν ζέσταμα, συνεχίζοντας με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Έπειτα, ο Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή, την οποία αποτελούν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ