ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγήκε από την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός

Βγήκε από την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΟΥΕΦΑ με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός έχει συμμορφωθεί απόλυτα με τους όρους της και για αυτό πλέον βγαίνει από το καθεστώς της επιτήρησης.

Μια πολύ σημαντική είδηση βγήκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/1) από την ΟΥΕΦΑ. Ίσως πιο σημαντική ακόμα και από μια μεταγραφή για το τριφύλλι. Αυτή είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα δεν είναι υπό την επιτήρηση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και το συνεχή έλεγχο της.

Οι πράσινοι με το συμμάζεμα που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια στα οικονομικά τους με τη στενή οικονομική πολιτική των προηγούμενων περιόδων κατάφεραν να ανταποκριθούν στον απόλυτο βαθμό και να συμμορφωθούν με τους όρους της ΟΥΕΦΑ και να βγουν από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Το σώμα οικονομικού ελέγχου και ερευνών της ΟΥΕΦΑ, με επικεφαλής τον Ιβές Λετέρμ παρέχει ενημέρωση σχετικά με την Χαλ (Αγγλία), τον Παναθηναϊκό (Ελλάδα) και την Σπόρτινγκ Λισαβώνας (Πορτογαλία), που όλοι ήταν υπό καθεστώς ''μνημονίου'' την τελευταία χρονιά. Οι τρεις ομάδες βρέθηκαν να έχουν συμμορφωθεί απόλυτα με τους όρους. Ως αποτέλεσμα βγαίνουν από το καθεστώς επιτήρησης".

Αντίθετα η Γαλατάσαραι δεν μπόρεσε να είναι συνεπής σε κάποιους όρους και η ΟΥΕΦΑ αναμένεται να πάρει κάποια μέτρα, ίσως και κάποια ποινή η οποία θα αποφασιστεί τον Φεβρουάριο. Επίσης υπάρχουν και άλλες ομάδες που μένουν υπό την επιτήρηση της ΟΥΕΦΑ όπως η Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Ρουχ Χουρζόφ (Πολωνία), Ροστόφ (Ρωσία), Καραμπουκσπόρ (Τουρκία).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ