ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βγενόπουλος: "Πρέπει να λογοδοτήσει"

Βγενόπουλος: "Πρέπει να λογοδοτήσει"
Βγενόπουλος INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μέσω κύκλων απάντησε στις επιστολές Βαρδινογιάννη, επιμένοντας πως ο μεγαλομέτοχος πρέπει να λογοδοτήσει στην ΓΣ.

Την Τετάρτη είχαμε αρκετά επεισόδια στην κόντρα Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου, με τον πρώτο να δίνει απαντήσεις για την ΓΗΠΕΛ μέσω επιστολών, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να παραστεί στην Γενική Συνέλευση του Μαΐου.

Μέσα σε όλα είχαμε και τις απαντήσεις του Γιάννη Αλαφούζου στους φίλους του Παναθηναϊκού, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Επιστρέφοντας στην κόντρα Τζίγγερ - Mr. MIG ο δεύτερος, μέσω κύκλων, απάντησε στην κίνηση του Βαρδινογιάννη να απολογηθεί διαμέσου επιστολών.

Ο δεύτερος μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως άσχετα με τις επιστολές, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πρέπει να μιλήσει face to face με τους υπόλοιπους μετόχους.

"Η παρουσία του στην Γενική Συνέλευση είναι επιβεβλημένη θεσμική διαδικασία της λογοδοσίας. Αν θέλει να μην βρίσκονται δημοσιογράφοι το καταλαβαίνω, όπως και το να μην γίνει υπό την παρουσία φιλάθλων και σε άγνωστο μέρος.

Δεν δέχεται να συναντήσει κανένα ούτε να παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση. Πως θα λογοδοτήσει και που όμως; Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα", αναφέρουν οι κύκλοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ